Blogom do Blogger.ba

Ima li divnije vesti od onih koje nam daju snagu i elan.

Blogger.ba je prvi i najveći bosanskohercegovački blog servis, koji je pokrenut u novembru 2004. godine.

Takva vest je i da se Blogger.ba ne gasi, već nastavlja sa radom, te da predstoje ogromna poboljšanja, omogućavanje svim korisnicima blog agregata lagodnije i lakse blogovanje, mogućnost da budu pravi vlasnici svojih blogova i da od istih zarade.

Sve ovo i još milion sličnih detalja predstoji blog agregatu koji je bio pred zatvaranjem zato što je blogerka Dragana Djermanović sa svojom firmom Peper Communications iz Novog Sada akvizirala Blogger.ba.

Gaga u intervjuu na Klix.ba kaze:

“Ovo za mene nije akvizicija ili kupovina, već prilika da unaprijedim blogosferu. Mnogi bi takvu priliku odbili i da im plate, ja sam platila da bih je dobila. Za mene je ovo veliki lični i profesionalni poduhvat. Blogosfera je zapuštena, blogeri su mnogo manje povezani nego 2009. ili 2010. godine, a njihov doprinos razvoju javnog dijaloga možda nikad nije bio potrebniji društvu”

Dragana Djermanovic

10013937_10152578741677645_6311918927177311676_n

Ukoliko ima nekoga da nije čitao Gagin blog, moja topla preporuka. Vodite računa i pripremite svoje vreme jer kada krenete, dok ne pročitate sve blog postove, nisam siguran da ćete se odvojiti. DraganaDjermanovic.com (o Gagi, klik na link) blog pratim od prvog blog posta i moram priznati da sam mnogo naučio iz istih, a još vise od same Dragane koja godina nesebično deli svoja saznanja i svoje znanje, iz različitih oblasti.

Blogeri će postati apsolutni vlasnici svog blog prostora!

Verujem da će Gaga i njen tim učiniti sve obećano, i još puno toga i da je ovo samo jedan korak u milijardu ostalih predivnih stvari koje Gaga radi poslednjih godina.

Najiskrenije me raduju ovakve vesti, ovakvi preduzetnički koraci. Meni blogeru ovo puni baterije. Zbog ovoga blogujem, zbog ovakvih stvari čekam naredna dešavanja u blogosferi i inače u biznisu, u okruženju gde su preko potrebni ovakvi startapovi. Umrežavanje blogera, ljudi od ideja, kreativnih i stvaralačkih potencijala cele zajednice, pa nemoguće je bez ovakvih dešavanja.

Hvala ti Gago, hvala Dragana Djermanović, carica si i to dokazuješ godinama.

#ljubav, muzika i sve nešto lepo…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

One Comment:

  1. Hvala ti Vlado! Ja se često setim tvog prvog komentara na moj prvi blog post – da ako delim i radim dobre stvari, imaću podršku.

    To je bio dobar savet! A u brojnim mojim uspesima si ti i naš carski tim od početka, što mi je velika snaga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *