Dodatna zarada za prosvetare

Na koji način prosvetni radnici mogu dodatnim poslom da zarade novac?

I pored protesta prosvetnih radnika zbog smanjenja plata, reakcija pojedinaca iz Vlade Srbije bila je ovakva:

Говорећи о протесту просветара, Вујовић је рекао да разуме да им је тешко, али и истакао да се не могу изузети од смањивања плата.

Позивам их да поразмисле колико времена раде и како да допунским радом надокнаде смањење плата, поручио је Вујовић.

Galerija   Moj Super Raspust

– fotografija preuzeta iz galerije Moj super raspust

Ideja i ponuda

S tim u vezi a posle razgovora sa Milošem Lazarevićem, organizatorom letnjih i zimskih kampova, došao sam na ideju da ponudim odličnu ideju i priliku prosvetnim radnicima kako da zarade dodatni novac i time nadoknade manjak iz ionako premale prosvetarske plate.

Evo šta o kampu kaže Miloš:

Kamp MOJ SUPER RASPUST je namenjen  deci osnovnoškolskog uzrasta i za razliku od drugih ponuda izdvaja se realizacijom mnogih zanimljivih i atraktivnih aktivnosti.

Aktivnosti su podeljene u 4 osnovna segmenta:

  1. Edukacija
  2. Sport, rekreacija i avantura
  3. Priroda i zdrav život
  4. Večernja zabava

Navešćemo samo neke od aktivnosti iz gore pomenutih segmenata:

Engleski, šah, umetnost, zip line, veštačka stena, igre u bazenu, zorbing, bubble fudbal, vožnja bagija, mačevanje, nordijsko skijanje, orjentacija u prirodi, osnove kampovanja i logorovanja, jahanje, slip&slide poligon, kolektivni sportovi, tenis, stoni tenis, igre bez granica….

Sve aktivnosti sa decom realizuju preko 25 stručnih lica koja imaju adekvatno znanje iz pomenutih disciplina i bogato iskustvo u radu sa decom  tako da su nam profesionalnost i bezbednost dece na prvom mestu.

Šta da rade nastavnici ili učitelji?

Učitelji i nastavnici iz svojih škola formiraju grupu djaka i dovode ih na zimski/letnji kamp tako da su deca uvek u pratnji svog učitelja/nastavnika koji nema obavezu da se aktivno uključi u realizaciju pomenutih aktivnosti.

Jedan od ciljeva naseg programa jeste da decu za vreme raspusta odvojimo od kompijutera i televizora, mobilnih telefona i igrica i da ih odvedemo u prirodu i učinimo njihov odmor aktivnim i zanimljivim, gde će imati priliku da se druže i upoznaju vršnjake iz drugih škola i gradova i da se vrate kući nasmejani i zadovoljni, prepuni pozitivnih utisaka.  Možda se baš na našem kampu odluče za treniranje neke od sportskih disciplina koje će prvi put probati dok su sa nama.

Program je ocenjen kao pozitivan za psiho-fizički rast i razvoj dece od strane relevantnih državnih institucija.

Sve gore spomenuto čini naš kamp jedinstvenim i prepoznatljivim među ponudama upućenim deci.

Na sajtu se mogu naći ponude i za zimski i za letnji kamp 2015.

Cena letnjeg kampa MOJ SUPER RASPUST je 181 evra za prijave do 15. marta 2015.

Cena zimskog kampa MOJ SUPER RASPUST je 191 evra.

– klik na linkove kako bi saznali sve o ponudama i programima kampova!

Kamp se održava na Divčibarama, na planini Maljen. Smeštaj je obezbeđen u saradnji sa UTD „Vujič Divčibare“ i u sklopu su četiri objekta:

  • Hotel „Divčibare“
  • Hotel „Maljen“
  • Odmaralište „Crni vrh“
  • Odmaralište „Mladost“

Galerija sa letnjeg raspusta 2014. sa Tare se nalazi na http://mojsuperraspust.rs/galerija/ i možete preuzeti slike po izboru.

Potrebni saradnici

„Moj Super Raspust“ traži saradnike u prodaji koji formiraju grupu djaka i dolaze na kamp zajedno sa njima.  Kao što je gore pomenuto, profesori sem vođenja dece nemaju učešća u posebnim aktivnostima. Bitno je naglasiti odličnu mogućnost za zaradu profesora (profesori za manju, graničnu grupu dece, mogu zaraditi mesečnu platu), smeštaj za profesore na bazi punog pansiona kao i za decu je naravno obezbeđen, pa profesori nemaju dodatnih troškova na kampu.

Ako bi postojala mogućnost pojave na nekim skupovima nastavnika i učitelja ili organizovanja promocija  gde bismo mogli da održimo kratku prezentaciju i upoznamo ih sa pojedinostima bilo bi odlično.

Dobro je i naglasiti da u marketinškom smislu dajemo punu podršku profesorima u vidu kvalitetnih  brošura koje se daju deci i roditeljima na osnovu kojih se svi bliže upoznaju sa ponuđenom uslugom.

učenici u kampu

Zahvaljujem Milošu za sponzorstvo u ovom blog postu i zato što je dozvolio da objavim kontakt podatke gde se prosvetari i roditelji mogu direktno obratiti za sve pojedinosti:

MOJ SUPER RASPUST Tim & Globus Travel
Adresa: Kralja Milutina 55, 11000 Beograd, Srbija
Telefon/faks: (+381 64) 4030211, (+381 11) 2688 262, (+381 11) 2682 818,
E-mail: [email protected]

Ideja o dodatnoj zaradi potkrepljena podrškom ljudi iz Vlade koji brinu o nama prosvetarima je ok, moraćemo da se složimo.

Ponuda je odlična. Nama ostaje da je prihvatimo, usaglasimo sve naše obaveze i iskoristimo priliku. Ako nam na proleće smanje platu za još 10%, neka računica je da će ista biti oko 33.000. rsd. Dovoljan razlog da poslušamo savet i svo slobodno vreme posvetimo dodatnim poslovima.

Od nečega se mora živeti, zar ne?

#Ljubav, muzika i sve nešto lepo…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *