TOTAL QUARTZ motorna ulja

Svi mi koji koristimo auto ulja iz Totala, znamo koliko našem ljubimcu znači sveža i kvalitetna tečnost koja život motoru znači.

Za više informacija, posetite www.total-serbia.rs

Ja sam direktno vezan za ELF ulja! Godinama vozim francuska i japanska vozila i moram priznati da redovno servisiram i održavam mezimca, pa zato i ne razmišljam o posledicama. Skoro mi se desilo da sam pretero sa nekih 700 km preko, ali su mi majstori rekli da ne brinem jer koristim izuzetno kvalitetno ulje. Kod zamene sam insistirao da budem prisutan i vidim kako izgleda staro ulje, ali su samo odmahnuli rukom pokazavši mi da se nije “pomerilo” i da je moja zabrinutost bez razloga.

 

Evo jedne fanstastične kampanje iz Totala, u koju sam se i sam sa zadovoljstvom uključio. Zahvaljujem se na poverenju i predivnim promo materijalima!

Spasite motor od zombi napada

Novi video spot razbija ustaljeni šablon reklamiranja motornih ulja

Na krilima nove internacionalne kampanje stiže potpuno redizajnirani Robot Quartz, zaštitni znak TOTAL QUARTZ brenda motornih ulja za automobile.

Nosilac kampanje je originalni video spot čiju režiju potpisuje višestruko nagrađivani francuski režiser Tijeri Poirad. Tijeri razvija priču koristeći šablone filmskih blokbastera uz izvesnu dozu lagane komedije. Poigravanje sa modernim zombi žanrom kao i uvođenje likova negativaca i heroja, skupa unose istinsko osveženje u sektor energetike, a naročito u reklamiranje ove vrste proizvoda.

Novom kampanjom Total želi da naglasi prednosti inovativne Age Resistance tehnologije (ART), svojstvene isključivo TOTAL QUARTZ motornim uljima, koja doprinosi poboljšanju zaštite od habanja do 64%*. ART predstavlja značajan iskorak na polju očuvanja radnih karakteristika motora tokom vremena, a samim tim i produžetka njegovog tajanja.

 

Novom kampanjom Total želi da naglasi prednosti inovativne Age Resistance tehnologije (ART), svojstvene isključivo TOTAL QUARTZ motornim uljima, koja doprinosi poboljšanju zaštite od habanja do 64% u poređenju sa zvaničnim industrijskim testovima. ART predstavlja značajan iskorak na polju očuvanja radnih karakteristika motora tokom vremena, a samim tim i produžetka njegovog tajanja.

O kompaniji Total Serbia

Total je u Srbiji direktno prisutan od 2010. godine kada je izabrao da svoju investiciju za prostor Balkana uloži baš u Srbiju. Filijala Total Serbia d.o.o. direktno je odgovorna za Total kako u Srbiji i na Kosovu, tako i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Total Serbia d.o.o. je jedini ovlašćeni uvoznik TOTAL i ELF ulja i maziva za našu zemlju. Direktno predstavništvo francuske naftne kompanije na tržištu Srbije garantuje kvalitet proizvoda i pruža mogućnost da se uverite zašto smo među najboljima.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *