Ordinacija Dr. Joksimovic

Broj telefona u ordinaciji je 030 24 96 620.

Privatna lekarska ordinacija doktora Zorana Joksimovica u Boru, radi od oktobra 1993. godine.

Prvi put sam kod njega isao zbog problema sa zeludcem (pre sedam, osam godina), i posle pregleda i prepisane terapije moje dugogišnje muke su prestale. Zadivljujuće. Državni lekari su me lečili od koje čega, bez pozitivnih rezultata a gospodin Joksimović, pravilnom terapijom kao mađioničar je otklonio moju bol i bolest u tom trenutku.

Kako sam vec napisao u predhodnom postu, a pride i dao samom sebi i (nebitno) drugima obecanje, evo vec prvog radnog dana u ovoj nedelji, uzeh dane za odmor i pravac kod čika doktora.

Nisam se najavio, te me čika doktor primio u medju terminu, a inace su mu termini itekako popunjeni, što samo pokazuje da je izuzetan. Posle odredjenih analiza i testova,  prepisao mi je neke pilule za lilule i zakazao prvi slobodan termin tek u sledeći utorak za još neke analize.

Ono sto je meni jako bitno je da odnos i pristupanje pacijentu (u ovom slucaju – meni),  vise nego profesionalan i korektan, što mi samo uliva nadu da će ovo biti jočs jedna u nizu uspesnih  dijagnoza i lečenje ili preventive moje iznenadne “bolesti”.

Sta reći? Veliko hvala doktoru Joksimovicu za ovakav vid rada. Ne znam samo gde doktor nalazi slobodnog vremena  pored svih obaveza koje ima, a moja sreca je što živimo u istom gradu i što mi je na desetak minuta pešaka.

Ne želim da me neko shvati kako ima manje dobrih lekara u državnoj praksi, ali cimanje i zakazivanje za tri meseca unapred, meni ne ide u prilog, i zato biram privatnog doktora, kad vec mogu.

Želim svima zdravlja!

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

9 Comments:

 1. Samo da si ti nama živ i zdrav!

 2. i ja, zubar i ginekolog-privatno, ostalo mi srećom nije trebalo pa ne znam gde bih se opredelila:) Ovakvo postavljanje pitanja, i davanje odgovora od strane lekara je odličan način da se čovek informiše i otprilike dobije smer kojim treba ići jer lutanja po raznim ambulantama mogu da se otegnu mesecima. Ajde pij te lekove i drž’ se 🙂

 3. Neka si se ti nama resio da uzmes dane odmora jer posao ti nece pobeci a zdravlje je prece od svega.Sto se doktora tice tuj necu nista da pisujem jer ih nikako ne volem i voleo bi da niko od njih ne zavisi.

 4. Panky
  Sto i tebi od srca zelim !

  Ziherica
  Meni ginekolog jos nije potreban, al nije losa ideja 😛

  Zmajcek
  Ima istine u onome sto zboris, ali nekome se mora verovati kad je zdravlje u pitanju.

 5. Mozes li mi revi kako se zove taj blog od doktora?Unapred zahvalna?

 6. Vladimir Stankovic

  Ivevo njegovog broja 0641354054

 7. Hvala zi puno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *