Šta te danas inspiriše

Inspiracija na Dedabor.com http://www.dedabor.com/category/inspiracija/

Pročitajte osam kratkih lepih i inspirativnih blog postova!!!

 

VELIKI USPEH TAKMIČENJA INTESA SANPAOLO GRUPE POKAZAO SNAŽNU ISPIRACIJU UČESNIKA IZ SRBIJE

 

Više od 58.000 cm inspiracije postavljeno na www.liveinspire.com do sada

 

 

Beograd, 9. jul 2012. – Gotovo 6.000 učesnika se već priključilo takmičenju „Live Inspire“, inicijativi Intesa Sanpaolo grupe, koja zajedno sa svojom lokalnom članicom Banca Intesa Beograd (http://www.bancaintesa.rs) podržava lansiranje nove debitne kartice INSPIRE, kojom se bez provizije podiže novac u dvanaest zemalja i na više od 9.000 bankomata članica grupe. Hiljade slika prikupljenih tokom 60 dana u 11 različitih zemalja do sada su kreirale baner dužine 58.000 cm, a kako bi proslavila prvih pola kilometra inspiracije, Intesa Sanpaolo grupa je predstavila poseban viralni video, dostupan za postavljanje na sajtove i deljenje putem zvaničnog YouTube kanala takmičenja Live Inspire.

Pokrenuto početkom maja, ovo takmičenje, koje traje do 31. jula, ima za cilj da uključi „online“ korisnike u izazov kreiranju najdužeg banera ikada u skladu sa sloganom „What inspires you today? Go beyond your borders“ („Šta te danas inspiriše? Prevaziđi svoje granice“), koji promoviše inspiraciju kao otkucaj srca našeg svakodnevnog života bez prepreka.

Pokazalo se da je baner interesantan pokazatelj onoga što takmičari osećaju kada je reč o inspiraciji. Predlozi podneti na www.liveinspire.com ukazuju da takmičari imaju omiljene teme kada je reč o inspiraciji. Među najomiljenijim fotografsanim temama priroda je na prvom mestu, sa izlascima i zalascima sunca na vodećoj poziciji, a slede ih cveće i kućni ljubimci. Potom dolaze na red teme o ljudima, kao što su prijateljstvo, ljubav i empatija, a zatim autoportreti i iskustva sa putovanja.

 

Ostalo je još nekoliko nedelja za priključivanje ovoj inicijativi. Po završetku takmičenja, kvalifikovani žiri će odabrati po jednu pobedničku sliku za svaku od zemalja koje učestvuju (Albanija, Bosna i Hercegovina, Egipat, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija i Ukrajina), birajući između 5 fotografija sa najvećim brojem glasova za svaku zemlju. Jedanaest pobednika će biti nagrađeno „Inspired Tour 2012“ („Inspirisana turneja 2012“), ekskluzivnim šestodnevnim putovanjem za dve osobe u severnu Italiju, zemlju iz koje potiče Intesa Sanpaolo grupa, na kome će imati jedinstvenu priliku da otkriju jednu od najlepših zemalja na svetu i osete gostoprimstvo lokalnog naroda.

 

Mobilna verzija „Live Inspire“ platforme takođe je postigla veliki uspeh. Besplatnim preuzimanjem „Live Inspire“ aplikacije dostupne za Apple i Android uređaje, oko 1,300 korisnika je učestvovalo u takmičenju putem svojih pametnih telefona, ovekovečivši trenutak svoje inspiracije i postavljajući ga na „Live Inspire“ baner.

I „Live Inspire“ Fejsbuk fan stranica (www.facebook.com/live.inspire) je zabeležila fascinantne rezultate. Stranica, koju je Intesa Sanpaolo grupa napravila i osmislila kao internacionalnu zajednicu svih entuzijasta na temu inspiracije, za manje od četiri meseca privukla je više od 106.000 fanova, kreirajući jedinstveno virtuelno mesto gde ljudi iz celog sveta mogu da stupe u kontakt i podele sa drugima svoje najinspirativnije sugestije i iskustva.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

One Comment:

  1. Veoma zanimljivo takmičenje, vredno svake pohvale 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *