Ljubav,muzika i sve nešto lepo…posle 15 godina

Kada se okrenem i zatvorenih očiju pomislim kako je to bilo pre petnaest godina, prosto mi je smešno i ono što vidim je nešto naivno, nešto krhko, nešto što se zove ljubav, što jeste prava ljubav, ali ne ovako jaka i snažna kao sada.

Na grafinkonu ljubavi, kriva ima jednoličan pravac ka gore, svake godine za jedan stepenik veća. Nebo je granica.

Postoje predivne reči ali ne i rečenice koje mogu jednu ‘vaku ljubav da opišu, pa je i trud izlišan. Zato je predivno čuti i izgovoriti iskreno :”Volim te!” svakodnevno, u pravom trenutku.

Ljubav. Neko to ima, neko to poštuje, neko to gradi, a kod nas je u srcu. To smo znali od prvog dana. To znamo i sada i zato je naš put istog smera.

Na tom putu oboje vučemo po jednu malu prikolicu. Nije nam teško, želeli smo to. S vremena na vreme, zastanemo na kratko, zamenimo mesta i nastavimo dalje.

Puno puta nas je zaustavila milicija da izvrši proveru. Nisu nam bili potrebni papiri i dodatna oprema da bi dokazali našu ljubav.

Puno puta smo nailazili na prepreke, ali smo ih zajedno preskakali, prelazili ko od šale jer nam nije bilo teško, zajedno smo jaći!

Svakoga dana u svakom trenutku jasno i glasno pričam istu pricu. Ko ne veruje, neka gleda sa strane i samo će mu se kasti.

Sanja…

Ljubav, muzika i sve nešto lepo…

 

 

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

12 Comments:

 1. Firstname Lastname

  Šta dodati na ovakav post?! Čestitam i šaljem poljupce tebi i Sanji a posebno prikolicama 🙂

 2. Hvala draga FL, pozdrav za vas.:P

 3. Sjajno!

  Čestitam vam. Vi ste divni ljudi. Volite se i dalje. Ja vas volim oba četvoro. 🙂 Divni ste

 4. Čestitam vam, volite se, ljubav je …
  Šta da pričam, znate vi to i sami. 😉

 5. Čestitam!!!!!!!!! Ovako veliku i iskrenu ljubav zavređuju samo izuzetni ljudi! Čuvajte jedno drugo!

 6. Čestitamo…puno zagrljaja i poljubaca za tebe, Sanju i vaše lepe prikolice. 😀

 7. Česitam Deda! Na tih 15 godina, na sjajnom postu, na emocijama koje gajiš i tako lepo nam ih prenosiš, na sentimentu koji je tako redak u današnje vreme!

 8. čestitke, deda, samo nek je ljubavi, zdravlja i osmeha 😉

 9. sjajno :))) nema sta 🙂

 10. Vi ste sretni ljudi! Samo nas ljubav može učiniti takvim!
  Uživajte u svojoj sreći!

 11. Hvala vam svima, divni ste. Zelim vam da i vi imate ovako puno ljubavi kao nas dvoje!!! Srecno!!!

 12. Anonymous - * Onamo gde treba,onamo neka preliva *

  Carstvo Gospodovog neba koje jeste nad nama,u svima,jeste medju nama.Verujte i znajte,svima treba ljubav da bude uzor.Kroz Novi Zavet,Duh Sveti govori kakva je ljubav,a ujedno i koliko su svi udaljeni od ljubavi,a pise ovako : * ljubav dugo trpi,ljubav je dobra,ona ne zavidi,ljubav se ne hvali,ne nadima se,ne ponasa se ne pristojno,ne trazi svoje,ne ljuti se,ne uracunava zlo,ne raduje se nepravdi,ali se raduje sa istinom,ona sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. * U Svetom Pismu,svaki stih jeste bitan,vazeci i dobar,a tako sve bitno,vazno i dobro u zivotu,nanovo se radja,zbiva i dogadja.Na planeti,na kojoj zivimo,u mnogo cemu prisutan je antihristov Duh,mnogo je laznih Hristosa izaslo u svet na kojem zivimo,a veruje se da ako nisu,Bogom prokleti su.A sada malo o braku.Verujuci i znajuci da svako dete,odvojivsi se svako od svog roditelja,vencanjem pred Bogom,postavsi muz i zena,oni su postali dve duse,a jedno telo,a ono sto Bog sastavlja,neka covek ne rastavlja.Za sve,u Novom Zavetu lepo stoji napisano da svaki muz je glava svojoj zeni,a Hristos je glava svakome muzu,a Bog je glava Hristu.Bogu sto Hristu je glava,slava.Iz jednog pravca ulazimo u drugi.Kada na razne i duhovne nacine cujete,na primer : osudi tu i tu osobu,a vi umesto da osudite,vi recite pomiluj,ili smiluj se na tu i tu osobu,pa tako ni vi necete biti osudjeni,i bicete u Bozijem miru i milosti,a ono sto treba da bude osudjeno,osudice Bog.Bog mrzi zlo,Bog vas voli,ja vas volim i pozdravljam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *