Neka vam osmeh bude lep a zubi zdravi i beli

Več nekoliko odlazaka kod teta zube i več osećam kako mi se vraća osmeh na lice!!!

Da, da, otišao sam posle par dana bolova, jer nisam imao vremena za sebe i svoj zdravstveni problem. A onda se ispostavilo da nije problem u zubu već u desnima. Bolovi su prestali odmah posle intervencije teta zube, ali nisam prestao  da idem ponovo i ponovo jer sam rešio posle dužeg vremena da dovedem stanje svojih zuba i vilice u pravi pravcijati red, baš onako kako bi trebalo.

A trebalo bi da nam/mi zubi budi zdravi, da nemam inikakvih infekcija desni i da mi je lako da održavam higijenu. Da bi sve to bilo kako treba, neču prestati sa odlascima dok ne sredim i najmanju sitnicu u ustima!

Dobro ste čuli.

Nekako uvek nadjemo izgovor da ne odemo do lekara na pregled, kod zubara, kod svih onih koji su tu pre svega zbog prevencije a ne kada nam dodje stani pani pozicija i kada nemamo više izbora. Mnogi od nas su nemarni i bukvalno čekamo zadnji trenutak za odlazak. Obično kada je već kasno za neko ozbiljinije rešavanje problema.

Sredjeno je nekoliko zuba, a ostalo mi je još par problema i onda prelazim na kozmetiku,lol. Hoću da mi bude prijatno kad se nasmejem, a ne da se smejem poluotvorenih ustiju, ili da držim ruku preko lica ko neka baba… Bljak!

Ne želim bljak! Želim zdrav iskren, lep osmeh!!!

Dok ne sredim sve, evo jedne slike, ali ne moje:

Ljubav, muzika i lep osmeh…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

7 Comments:

 1. electrasdreams

  ‘Odma da si ucutao! Ja idem samo kada me odnesu.

 2. Jooj i ja sam nedavno bila kod dr Zubića… Baš ne volem…

 3. Moram i ja a sad ono što nema veze sa postom

  od kad Deda reče da agregati nisu dobri za blogovanje svi otvoriše blogove sa ličnim domenom i hostingom… Deda, Deda… baš imaš uticaj 😉

 4. Danas sam zavrsio sa majstorijama, u sredu imam kozmetiku i posle toga ne zatvaram usta.
  Idem sa osmehom oko glave!!!

 5. Bravo Deda!
  Okači sličicu sa kezom da vidimo 🙂

 6. deda ne radi ti slicica :))
  ja sam skoro istresla pozamasnu sumu novca, ali se zato kezim od uvceta do uvceta, ne bih da reklamiram ordinaciju, ali sam stvarno zadovljna, probala i one glupe tracice za izbeljivanje sto se narucuju preko neta, ali su glupe i ne pomazu mlogo…

 7. Napisacu post i okcatit slicice. Ova gore nije moja, pa zato ne radi,lol…

  Snelle, Tamarica
  Nemate pojma koj filing mi je sada. Osmeh oko glave! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *