Uhapšen Goran Hadzić

Danas je uhapšen Goran Hadzić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=20&nav_category=64&nav_id=526596

Prema nezvanićnim vestima uhapšen je na Fruškoj Gori.

Zvanične podatke daće najzvaničniji u državi Srbiji a posle toga ćemo istu vest da slušamo narednih 48 sati 480 puta.

A onda ćemo da hvatamo beleške šta je Goran kazao , jeo, gde se kretao, na kojem sanduku je kupovao sladoled, na kojoj trafici novine i tako par dana dok ne bude sproveden u Hag.

Kada ode u Hag, videćemo na vestima kako ga teraju da stavi slušalice na uši i kako će se prvobitno izjasniti: ono-KRIV sam ili NISAM kriv!

Ako se izjasni da je kriv, zafrknuće  ceo haški tribunal sa svim  sudijam i zapisničarima, a ako kaže da nije kriv onda, nemam pojma.

I sada, kakve veze ima Goran Hadzić i ono što ja nikada ne radim na mom blogu a to je da ne pišem o politici?

Ima da će ova vest sa Goranom Hadzićem biti udarna nedelju dana, a da to što je privodjen dečko iz Niša zbog postavljanja video klipa na YouTube sa materijalom koji diskredituje nase policajce pada iz momenta u zapećak.

Ili to što jedan teško oboleli dečko iz Pančeva ne može da dobije lekove zbog štrajka zdravstvanih radnika, takodje pada u zapećak.

Ili vest da je neko dete napravilo fantastičan rezultat na nekoj tamo olimpijadi iz matematike, fizike, hemije, ma ko te pita…

Ili vest da …

Ima toliko bitnih vesti a mi se uhvatimo za neke koje su vezane za uslov Medjunarodne zajednice kako bi Srbija imala mogućnost ulaska u Evropsku Uniju.

Ko da moramo da udjemo u EU?

Evo naša braća Grci su u EU. I zato moraju da prijave svoju socijalnu kartu, imetak, prihode, da plaćaju poreze, da sve bude transparentno.

Alo, ljudi, pa ko će sve to da radi kod nas? Pa nama ne odgovara da idemo u tamo neku Evropsku Uniju i da svi znaju koliko imamo i šta imamo pa da plaćamo porez na to sve. Da sve u legalimo!!! Joooooooooj živote lutalico.

Neću u Evropsku Uniju, oću u Grčku na more. Za male pare. Naravno, odakle mi velike. Da imam velike ne bi ni išao na more u Grčku. Išao bih na crnogorsko primorje jer tamo je vila Miločer 6999 eura prenočište a vila Milošer sa pogledom na more 8999 eura. Verovatno sa sniženjem, jer ova cifra je tako prihvatljiva za jedno noćenje.

Vest da su štrajkovali prosvetni radnici tri meseca i da su dobili šipak posle toga odavno je totalno nebitna i skoro i da se niko više ne seća, isto kao što je sada nebitna vest da je pre Gorana Hadzica uhapšen i Ratko Mladić.

E pa dragi moji, mnogi prosvetni radnici ni ovoga lepta neće otići na more. Ni na koje more. A onih milion bez posla nekom drugom prilikom, kad uhapse ponovo nekog državnika bivšeg…

Idem da sanjam Miločer vilu. A posle ću da izadjem malo iz kuće  za razliku od nekih koji moraju da sede u svojoj čitavih godinu dana pre nego odu na Miločer ponovo…

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

3 Comments:

  1. Imaš ti svoje borsko more, šta ćeš u Grčku? 🙂

    Sad bez šale, u potpunosti si u pravu. Sve ostale vesti su ostale u zapećku jer je uhapšen neki tamo Goran Hadžić… samo kod nas je vest da će penzioneri sutra da dobiju penzije, da je uhapšen dečak koji je ranije maltretiran u policiji itd itd… zemljo Srbijo!

  2. Snežana @skljuc

    Sve si rekao 🙂

  3. Pitaj grke kako im je u EU!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *