Užička iznenadjenja

Prvo iznenadjenje – DžejnDou

Ko prati moj blog možda se seća kada sam pisao tekst “Imate li vi svoju DzejnDou”?

Tada je ona bila organizator nekih meni izuzetno bitnih detalja.

A sada? Sada je opet ona ta koja je bila pitana, jer iskustvo mi je pokazalo da ne treba sumnjati u proverenog majstora i domaćina,lol.

Elem, predlog da se #DedaUpUžice održi u “Vagone Ristorante” je odličan jer je svima bio centralno mesto, da ne lutaju previše. Užičanima na pešaka, ovima iz okoline kao i meni dostupno i sa parking mestom. A svima nama predivno okruženje jer je uredjeno sa stilom i ukusom. Pored reke.

Sa Dž,ejnDou sam kao i ranije, komunicirao mejlovima i telefonom. Naravno da sam joj rekao kako bi mi bilo drago da dodje  da se upoznamo, družimo i ispričamo neke naše priče, a ima ih gomila, nakupilo se od tamo neke 2006/07…

Došla je pre svih. Nije me odmah videla, ali sam znao da je ona i konobaru rekao da je pozove. Dok je stigao do nje, ona me je mobilnim već pozvala, okrenula se i došla.

Kao da sam video sestru rodjenu, tako sam se obradovao.

Uvek se obradujem ljudima kada se vidimo, ali je DžejnDou prepoznatljiva po tome što je do sada niko nikada nije video uživo, čak ni njeni Užičani.

Eto, i sama kaže kako sam ja prvi sa kojim se druži i kako će u narednom periodu ispraviti tu grešku. Ima previše obaveza, a svi su joj tako dragi. Planira da obidje i neke konferencije samo da bi se videla sa ljudima sa kojima godinama komunicira i druži se putem interneta.

Nemamo sliku/e, nismo se slikali. Mogu vam samo reći da je visoka, pametna i lepa, da je lepša nego na avataru sa maramom i da je svaki sekund proveden sa njom zlata vredan. I da, čini mi se da je imala tremu baš kao i ja.

Legenda je!

Posle je sa mojom ženom otišla u šetnju, a ja ostao sa Limundovcima!

DžejnDou, hvala ti što si me prijatno iznenadila svojim dolaskom! Hvala ti što si ponovo organizovala neke stvari. Radujem se novom druženju sa tobom.

Drugo iznenadjenje- @Tanematik- Ivan Tanasković

 

On je najbolji prijatelj @ZenMajstora! Predivan dečko!

Da li znate da je u Užice došao na okupljanje samo da bi ispoštovao moje prohteve i doneo mi grabuljice za zen baštu iz Beograda koje je poslala @ZenMajstor?

Ne znate! Naravno, @Tanematic je sa zadovoljstvom to uradio i nije mu bilo teško da izdvoji svoje vreme i bude sa Limundovcima i sa mnom.

I ne znate da on ima gomilu dobrih, ali mnogo dobrih predloga i da će naša saradnja i druženje da se nastavi.

Ali sam siguran da znate koliko me je obradovao i iznenadio!

Treće iznenadjenje- Pedja Supurović

 

Da li znate da njegov blog čitam i komentarišem od neke 2002 godine kada sam prvi put preuzeo jedan od njegovih programa? Ne znate?

E Pedja me je super, super iznenadio.

I sa njim sam bio stalno u komunikaciji preko mejlova i teleona kao i sa DzejnDou, samo što njega nisam hteo da maltretiram oko organizacije, ali sam mu rekao da ću,ako ne dodje, da ga zadavim,lol    😛

A sada malo da ga ogovaram: jedan od Limundovaca kada me je video da sedim sa Pedjom, rekao mi je za njega da je Užička legenda i da zahvaljujući njemu pola Užica ima besplatan wi-fi, što im je i omogućilo da koriste Limundo i ostale sajtove, blogove, FB i ostalo.

A Pedja, skroman i lud u isto vreme, baš onakav kakvim sam ga zamišljao.

Da je Robih Hud u blizini, Pedja bi mu bio mentor, garantovano!

Pošten čovek. Bori se da ostane isti godinama i ima gomilu problema upravo zbog toga.

Nego, neka ga takvog.

Mene je prijatno iznenadio, plus me obradovao.

Ljudi, ja sam bogatiji zbog ovo troje ljudi! Bogatiji sam za odlična prijateljstva sa Limudovcima iz Užica.

Svima bih preporučio sledeće: ne trošite struju igrajući igrice na kompu. Udjite u krug ljudi koji isto kao i vi igraju igrice i povežite se sa njima. To je bogatstvo!!!

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

4 Comments:

  1. Sad baš nešto razmišljam, kakva bi fora bila da sam poslala starijeg burazera. Ono, da ti on priđe i kaže “Ćao, ja sam Džejn”. 🙂
    Šalu na stranu, rekoh ti već. Bilo mi je zadovoljstvo, baš kao što će mi biti zadovoljstvo da se ponovo vidimo – bilo u mojoj parohiji, bilo u Boru. 😉

  2. E pa necu da se igram 😀 pratila sam Blog Dzejn Dou i znam o cemu pricas, pratim je i na tviteru, al’ sam blesava sam osto nisam skapirala da je to Dzejn Dou 🙄 etooooo …
    veliki pozdrav 😉

  3. Pingback: Limundopis by DedaBor | D E D A B O R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *