Prosvetni magazin

Ne budi sebičan, podeli ovo...twitter Prosvetni magazin9facebook Prosvetni magazin22google Prosvetni magazin0reddit Prosvetni magazin0tumblr Prosvetni magazinemail Prosvetni magazin

Prosvetni  magazin

Prosvetni magazin 01 297x300 Prosvetni magazinProsvetni  magazin je elektronski časopis  kojeg uredjuju prosvetni radnici, učenici, roditelji i svi oni koji  žele da doprinesu razvoju prosvete na bilo koji način.

Prvi broj je izašao, distribuiran je na preko 800 mejl adresa i prvi podaci su više nego impresivni.

Interesovanje je veliko i već drugi broj preti hiljadarki mejlova. Nisu zainteresovani samo čitaoci, već i mnogi koji bi želeli da se oglase svojim tekstovima.

Ljudii  imaju odlične ideje. Prosvetni magazin je tu da dobre ideje stignu do što većeg broja ljudi.

Evo šta o Prosvetnom magazinu kaže izdavač Obrazovno kreativni centar


 

Obrazovno Kreativni Centar vam predstavlja prvi broj Prosvetnog magazina, časopisa koji je isključivo namenjen prosvetnim radnicima. Zbog velike neinformisanosti prosvetnih radnika i marginalizovanog položaja u društvu javila se potreba za ovakvom publikacijom, koja će unaprediti naše profesije. Prosvetni magazin zamišljen je kao online časopis čiji su autori nastavnici, direktori, pedagozi, učitelji … učenici.
Pored svog informativnog sadržaja, Prosvetni magazin imaće edukativni i korisni sadržaj: opise časova, nastavne metode, načine upotrebe savremenih nastavnih sredstava, savete za realizaciju časova, informacije o stručnom usavršavanju … i još mnogo toga. Autori časopisa ste vi, prosvetni radnici iz Srbije, nastavnici, učitelji, direktori, stručni saradnici, svi oni koji imaju želje da pomognu obrazovnom sistemu. S toga vas pozivamo da nam date povratnu informaciju o našoj (vašoj) publikaciji i da nam date komentare, savete, predloge, sugestije šta bi mogli uraditi a da časopis bude što savršeniji. Pozivamo vas da zajedno sa nama učestvujete u kreiranju, pošaljete nam svoje tekstove koji su temom vezani za naš obrazovni sistem. Nemojte se ustručavati, nemojmo dozvoliti da i dalje ne učestvujemo u kreiranju obrazovnog sistema u kome radimo, sigurni smo da imate šta reći, pokazati, predložiti i naučiti druge.

Prvi broj Prosvetnig magazina možete pogledati na sledećoj adresi: Prosvetni magazin broj 1

Za informacije o svakom sledećem broju, preko kontakt forme na adresi Obrazovno kreativnog centra. Upišite Vaš mejl, prosto je. Potrebno je samo da imate interesovanja!

A siguran sam da imate jer, ako niste prosvetar, onda ste možda roditelj ili jednostavno neko ko želi da se uključi i pomogne!

Još jedan fenomenalno dobar projekat. Nekomercijalan i sa velikim entuzijazmom. Nema šanse da ne uspe.

Želim da dam svoj doprinos i kroz promociju na mom blogu, a verujem da ćete se i vi uključiti?

Sve nešto lepo je pred nama…

Ne budi sebičan, podeli ovo...twitter Prosvetni magazin9facebook Prosvetni magazin22google Prosvetni magazin0reddit Prosvetni magazin0tumblr Prosvetni magazinemail Prosvetni magazin

7 Comments:

 1. Srećno rodjenje!
  Bravo, super ste!
  Poseban pozdrav profesoru Milojeviću- ideja je potpuno ostvarljiva, samo treba volja profesora !

  Mašta o kojoj on piše u ovom broju nije mašta, nego nedostatak inicijative da se tako i radi.

  A roditelji i zastrašivanje od interneta- to je problem za psihologe, koji tvrde da roditelji zapravo indirektno šalju deci poruku:
  nemoj da odrasteš !
  Želim vam mnogo uspeha i nadam se da ću imati priliku da da što-god pomognem :)

 2. Hvala na komentaru ali i na tekstu. Ima puno prosvetara na internetu i u online životu, ali nekako se ne čuje previše naš glas. Ono malo (ili mnogo) umetnosti, kreativnosti, ideja koje imamo u sebi … uništi školska birokratija i administracija.
  Nadam se da ćemo naći načina da pokažemo ono najbolje.

 3. ajd, nek je sa srećom ;)

 4. Svaka čast na ideji i realizaciji! Nisam stigao sve da prelistam i pročitam, ali na osnovu onoga što jesam, deluje odlično, zanimljivo, korisno, informativno…

  Svakako ću dati svoj doprinos, i proslediti svojim kolegama i čitaocima!

 5. Ovo je super! Najzad da se čuju glas, ideje, mišljenja i kreativnost prosvetara Srbije. Srećno!

 6. Savršeno, moje čestitke! Baš listam… :)

Ostavite odgovor