#TelenorSrbija smart karavan u Boru i intervjui (video)

Ekipe Telenor Srbije i LiveE-TV posetili su Bor u organizaciji Telenor Smart karavan projekta. Bor je prva destinaca u karavanu kroz Srbiju gde će Telenor Srbija sa tehničkom ekipom proveriti stanje mreže, ali i prikupiti sve kritike, sugestije, predloge, pohvale korisnika ove mreže.

Odlično osmišljen i organizovan boravak ovih ljudi u Boru, u dva dana uspeli su da obidju sve destinacije oko Bora i u samom gradu i da izvrše merenja kojim su utvrdili da su predlozena mesta poput Borskog jezera, ili nekoliko sela borske opštine u zaostatku sa kvalitetom protoka signala i da su zbog toga moguće smetnje i zagušenja kada ima više korisinika istovremeno. Takodje, odlično su organizovali boravak u samom gradu, gde su postavili nekoliko tačaka u nagradnoj igri u kojoj su nagradjeni dobili vredne nagrade, održali su predavanje na temu Deezer usluga, predstavili najnovije telefone Nokia Lumia  i razgovarali sa korisnicima koji su došli u caffe bar “Bar Room Bar” na druženje.

Sve u svemu, odlično iskustvo za sve.

Predivan je osećaj ugostiti sve te divne ljude u Boru i verujem da su i oni zadovoljni. Izabrali su da krenu sa karavanom prvo u Bor, a zatim i u ostale gradove Srbije. Bor ima veliku internet zajednicu koja se ovom prilikom nije odazvala kao što to radi inaće u ovakvim prilikama, ali je i satnica održavanja bila nezgodna, pa eto i malog opravdanja. Ipak, dolazak ovih ekipa iz Beograda nije ostala neprimećena, prikupili su dosta vrednih podataka i sada ostaje da se realizuju odredjene radnje kako bi se poboljšala usluga Telenor Srbije na ovim prostorima tamo gde je to preko potrebno.

Pogledajte šta o tome kaže glavni inžinjer Telenora Srbije gospodin Darko Bradić.

A fenomenalni Lale Marković napravio je nekoliko intervjua sa par blogera i tviteraša iz Bora, izdvojio bih @Walter030 Dordja Staniševskog.

A evo i razgovora sa mnom:

MNOGO hvala Milanu Obradoviću, Slavku Ilicu, Ani Eraković, Stupar Goranu i svima ostalima koji su došli u Bor!

Telenor Smart karavan možete pratiti na Twitteru preko has taga #telenorsmart, a moj nalog je @DedaBor

Ljubav, muzika i sve nešto lepo…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *