Predavanje u Somboru na temu: “Šta raditi i šta nikako ne raditi na internetu?”

O druženju sa fenomenalnim ljudima u Somboru bilo je dosta reči do sada. Ovom prilikom bih se osvrnuo na predavanje koje sam spremio za tu priliku.

 

Fenomenalni #TweetUpSo u prvom delu imao je za cilj edukaciju vrednih žena iz Sombora i okoline. Priliku da i sam doprinesem svojim iskusvom i znanjem, iskoristio sam i prezentaciju propratio nekim detaljima koji su u naćelu osnovni i koji su primereni ciljnog grupi.

Predavanje na temu “Šta raditi i šta nikako ne raditi na internetu?” i prezentacija koja je za tu priliku napravljena možete pogledati:

Prezentacija Sombor

 

Nikako ne stižem da napravim jedan od gomile video klipova, ali prvom prilikom, pa kroz edit ovog ili nov post prezentovaču vam i na taj način delić fenomenalne atmosfere koja je pratila ceo dogadjaj od prvog do zadnjeg minuta provedenog u prelepom Somboru.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

8 Comments:

 1. Dedina rezentacija je bila dobro pripremljena. Međutim, i da je bila najbolja, ne bi imala efekta u slučaju da Deda ne poseduje prezenterske veštine.
  S obzirom da ih poseduje, prezentacija je bila odlična.
  Ovu moju konstataciju potvrdile su i brojne žene iz publike, koje su se nakon okončanja edukativnog dela okupile oko Dede sa željom da im odgovori na još poneko pitanje 🙂

 2. Nisam video prezentaciju uživo, ali mislim da je jako lepo odradjena. Najbitnije, što je ovde i napomenuto, je da ne treba žuriti, da se “bloguje godinama”, kako je Deda jednom rekao 🙂 Ono što ja volim kod blogovanja i interneta uopšte je da je laž jako brzo vidljiva, nema puno prevare i foliranja. A informacije se šire brzinom svetlosti…

 3. Jasno, dobro vizuelno odradjeno, ciljano… + tvoj sarma, moralo je da bude odlicno 😀 ( a sada u poverenju, da nije Sanjica malkice pripomagla ..)
  pozdrav za oboje 😀

 4. Dekic nije Sarma- vec sharm !!! 😆 😆
  nemam nasu tastaturu, sorry, sorry 😀

 5. Je l’ ovo samo meni radi do treće strane, pa posle nema ništa ili je neka greška?

  Bez “sarme” nema ništa. 😆

 6. Pingback: Lepi primeri — Šta raditi i šta nikako ne raditi na internetu

 7. Pingback: Blog za početnike | Sasvim obična priča

 8. Pingback: Blog u nastavi « infoucenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *