TV Bor- SRIF

Televizija Bor je dobila regionalnu dozvolu i tako sada moze da se vidi u vise gradova Timocke Krajne.

Ipak, od osnivanja, redovno pratim program, a najvise vesti koje svakodnevno u nekoliko termina objavljuju.

Sve ono sto se desava u nasem gradu i okolini , TV Bor redovno prati, pa mi znatizeljnici imamo mogucnost da budemo informisani na pravi nacin.

Ponekad se desi da neki prilog ne bude pusten, ali kao i u svakoj televiziskoj kuci, uredjivacka politika, ili jednostavno tajming, odredjuje sta ide a sta ne.

Kada mene neko pita , ili pricamo o televiziji, ja sam uvek prezadovoljan. Cak i onda kad priloga nema, jer znam da je tamo negde u njihovoj arhivi i da ce mozda nekada biti pusten, kao sto se i desavalo.

Poznajem sve ljude koji rade u SRIF-u – Stampa , radio i film. I u televiziji, radiu kao i u novinarskoj ekipi, koja je delom presla u RTB. Imam izuzetno pozitivno misljanje o svima ponaosob i volim da se druzim sa svima njima.

Jedan od razloga sto pisem ovaj post je i taj sto su oni prihvatili medijsku promociju BlogOpena i sto su se do sada  zaista potrudili da osmisle i naprave mnoge priloge, kao i emisije o blogerima, blogovima i blogovanju.

Takodje, redovno prave izvestaje vezane za moj posao, pa sam tim slucajem redovan gost njihove kuce. Cak mi prijatelji zameraju sto me cesce vide preko tv-a nego uzivo.  Naravno, tu je profesionalna promocija i izvestavanje, a ono sto sam vremenom prihvatio jeste da mi je pravo uzivanje kad radimo nesto. Mnogo toga sam naucio od njih,pa sve to sa velikim zadovoljstvom primenjujem i kad je blogovanje u pitanju.

Imaju izvrsnu ekipu.

Iskreno, i meni je lepo kad vidim te priloge, i sebe u njima, moram da priznam. Sto se kaze: primio sam se,lol…

Vec neko vreme ide i radio emisija ,,Blogosfera,, gde blogeri iznose svoje vidjenje …

Ma, super su.

Deda ne bi bio Deda da ne nadje i neku zamerku. Jedna od njih je da je nedopustivo da u ovo vreme, SRIF nema svoj sajt koji bi se redovno azurirao, kao i blog gde bi mnogi od nas imali prilike da damo svoje misljenje, sugestije, pohvale i kritike iz kojih bi oni imali prilike da mozda neke nedostatke odklone u svom radu. Takav vid komunikacije bi njihovu regionalnost prosirio na ceo svet, pa bi svi oni koji imaju interesovanja, mogli iz prve ruke , tj. odmah da se informisu .

Ako nista drugo, imaju primer velikih kuca. Dovoljno je da se na Google ukuca ime bilo koje televizije. I da ne ostane da samo veliki imaju, primer lokalnih televizija i radio stanica je bezbroj. Live radio strem, koliko ti volje…

Izuzetno mi je drago sto ce oni da pokriju BlogOpen, a zbog ovog nedostatka, obecavam da ce svi imati prilike da vide sve sto rade, naravno uz njihovu pomoc, tako sto ce vecina priloga biti okacena na net.

Veliki pozdrav za sve zaposljene u SRIF-u od Dede.

ps. internet je svetski nivo…

Sponzorisani post.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

2 Comments:

  1. Pingback: O blogu, blogovanju, BlogOpenu na tv-u | D E D A B O R

  2. Poslala sam vam link sa spotom koji sam snimila pre neki dan,pa ako vam se uklapa u program,nadam se da ce te ga emitovati na vasoj tv.Hvala puno…

    S’postovanjem Ivana Kostic

    http://www.sendspace.com/file/czobae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *