Druga Digital Day konferencija u Beogradu

Druga Digital Day konferencija u Beogradu sledeće nedelje

 

Beograd, 19. april 2012. godine – Digital Day konferencija biće održana, u sredu 25. aprila 2012. godine u Domu omladine u Beogradu, u organizaciji IAB Serbia.

Registracija gostiju je planirana u periodu od 08:30 do 09:30 časova, a detaljnije o samom  programu konferencije možete pogledati na sajtu IAB Srbije. Zbog ograničenog broja mesta, rezervacije bi trebalo izvršiti što pre, a ulaznice mogu da se kupe po ceni od 7.500 RSD.

 

Na ovogodišnjoj konferenciji očekuje se prisustvo oko 500 ljudi iz zemlje i regiona, koji će nam se pridružiti kako bi čuli predavanja nekih od najcenjenijih profesionalaca iz sfere digitalnog marketinga.

 

U marketinškoj industriji od ključne je važnosti praćenje trendova, a u današnje vreme to podrazumeva digitalizaciju odnosa sa medijima i kupcima. Preko pet milijardi potrošača je aktivno u onlajn svetu i ukoliko kompanije žele da uspostave komunikaciju sa njima, moraju biti digitalno aktivni. Takođe, ta komunikacija mora biti ostvarena na pravi način, jer je dvosmerna i ukoliko se ne radi dobro, rezultati mogu biti fatalni. Digital Day konferencija, kao i samo udruženje IAB Serbia, ima za cilj da informiše javnost o mogućnostima, prednostima, promenama i načina korišćenja digitalnog marketinga. Ove trendove prate i podržavaju softverske kompanije koje, razvijajući nova digitalna rešenja, omogućavaju bržu komunikaciju i olakšavaju život milionima stanovnika širom planete.

 

Na Drugom Digital Day-u, publika će imati jedinstvenu priliku da čuje šta znači biti lider u display oglašavanju iz perspektive giganta kakav je Google od Steffena Ehrhardta, product experta za display oglašavanje u ovoj kompaniji, gde je Srbija na digitalnoj mapi Evrope i kakvu perspektivu ima domaća internet industrija od Marte Klepke iz Gemiusa. Matevž Klanjšek iz kompanije Celtra približiće nam kako izgledaju kampanje mobilnog marketinga koje podrazumevaju napredne oglasne formate, a neke od najboljih primera kampanja koje na kreativan način koriste društvene medije kao što je Facebook za komunikaciju sa svojim potrošačima, predstvaiće nam Gergely Toth iz Heinekena i Claude Spasevski, koji je godinama vodio digitalni marketing branda Orange, a u proteklih nekoliko godina sa velikim uspehom vodi sopstvenu digitalnu agenciju aktivnu na teritoriji UK, Francuske i Meksika.

 

Takođe, IAA Srbija (International Advertising Association) će na konferenciji, posle zvaničnog dela, u 18.00 časova, prvi put javno predstaviti predlog Kodeksa o oglašavanju, koji bi kroz primenu propisanih etičkih standarda, trebalo da poboljša kvalitet marketinškog komuniciranja u Srbiji.

Ukoliko ne mozete da dodjete, pratite dedabor.com jer cu biti zvanican bloger, ili moj  nalog na Twitteru @DedaBor gde ću u realnom vremenu da objavljujem slike i info .

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *