#mnogo_neta iz Telekoma Srbija

Kako evoluira konekcija i prelazi sa jednog kablića na drugi, sa roze na crveni ili crni gadžet, tako se i moje raspoloženje menja a ujedno i podiže nivo uspešnsti kroz korišćenje interneta.

Elem, do pre nekoliko godina, modemi koji su s vremena na vreme pucali i prekidali signal, do danas kada jednim klikom prekidamo wi-fi ili uz #mnogo_neta imamo i televiziju koja ima fantastićne slikovne mogučnosti.

Do skora sam imao tehničkih smetnji i ne retko sam se javno žalio.

Sve do pre neki dan kada me je na Twiteru video @Telekom_Srbija.

Za nekoliko minuta od davanja naloga za popravku mog problema , isti  je rešen.

#mnogo_neta je otvorilo mnogo mogućnosti i mojoj sreći nije bilo kraja. Ali bojazan da će uskoro novi kvar pokvariti moje raspoloženje i planove, dovoljan su razlog da u tom trenutku ne budem previše opusten i srećan.

Medjutim, sutradan mi prijatan glas preko telefona kaže da se zove Maja, da radi u Telekomu i da zove iz Beograda, i pita me: Da li ste saglasni da damo nalog za promenu i uvođenje novog prikljućka, a izbacivanje starog?

Mislim u sebi: jok ti si, a odgovaram uljudno i finim glasićem: Jedva ćekam!

Sutradan su došli operateri i za pet minuta promenili aparate, jedini problem je bio što su mi zamenili i broj telefona kojeg ceo svet zna, pa sam se tu malo brecnuo ko kokoška kad snese jajce pre nego krene da kokodače i zamolio dečake da mi vrate broj. E za tu opciju sam morao da odem do njihove centrale. Tamo me je njihov šef ugostio, okrenuo par telefona i rekao da neće biti problema ( iako znam da sam napravio gomilu svojim izvoljevanjem), potpisao sam gomilu nekih papria koje nisam ni pogledao i vratio se kući.

Sada imam #mnogo_neta, sada nemam problema i mogu slobodno da kažem da sam prezadovoljan.

Verujem još da će biti nekih promena u korist nas korisnika i da će  svakim danom #mnogo_neta biti jos više, za manje novaca.

Želim da se zahvalim dobrim ljudima koji znaju da rade svoj posao, da pohvalim ažurnost, profesionalizam i pre svega pravovremenu reakciju osoba ili osobe koja je iza naloga “Telekom_Srbija na Twiteru od koje je i potekla inicijativa da mi se reši problem.

Deka bez #mnogo_neta nije u potpunosti “…sve nešto lepo…”

Da se zahvalim jednom pesmicom i redovnim plaćanjem računa…

 

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

7 Comments:

 1. Ajd pohvali se, koliko je to neta 4/512 ?

 2. Jos uvek dvojnik prastaroj centrali u centru Jagodine. Toliko o Telekomu. Samo ako imas vezu, ili ako potplatis montera mozes nesto da zavrsis. Poslao bezbroj zahteva za novi broj da bih mogao da uvedem ADSL jos kad je ADSL krenuo, nista od toga. Uvek dobijem odgovor da nema tehnickih mogucnosti. Njih ne treba prodavati, treba ih pokloniti nekom ruskom robovlasniku, krvi da im se napije!

 3. Ma jok, ne treba ti veza, samo objavi na twitteru i stvar je, da tako kažem – rešena 🙂

 4. Nema mesta ironiji, meni jeste Twiter pomogao i obostrano pracenje @Telekom_Srbija.
  Nekeko mi se cini da je nedovoljno pkazana zelja presudna kod pojedinaca da bi kompenyirali bockanjem?
  Sve se moze danas i najmanje velikim kompanijama ide u prilog da imaju nezadovoljne klijente, zato dragi moji, budite uporni i idite do kraja dok ne zavrsite zeljeno, a ne da patetisete kao Vrabac Vragolan,lol :)))

  Btw, Vabac Vrag, dobrodosla si kod Deke na blog. Opusti se i uzivaj kao i ostalih 150000 ljudi kojima je ovo redovna destinacija svakodnevno!!!

  Jos jednom: resicete vas problem ako na twiteru zapratite http://twitter.com/#!/Telekom_Srbija i ako ima se direktno obratite.
  Imate moju garanciju da je ovo pravi put jer su mi tako obecali a njihovu garanicu potpisuje prvi covek kompanije.
  Ukoliko nemate tehnickih mogucnosti, Telekom ce uciniti sve da vam omoguci uslugu.

  Deka

 5. Mislim da bi bilo odlicno da telekom otvori neki forum ili nesto slicno gde bi korisnici mogli da se registruju i da iznesu svoj problem koji imaju sa nekom od usluga telekoma.

 6. Mozda sam i najnezadovoljniji Telekomov korisnik u Srbiji. Ali na srecu vise od njihovih ulsluga ne zavisim. Bio sam korisnik MTS-a 12 godina (ustvari jos uvek sam, ali nadam se ne jos dugo) i zbog njihovog najblaze receno amaterskog odnosa prema korisnicima podneo sam zahtev za prenos broja na drugu mrezu.
  Pre nekoliko godina, posto nikako nisu hteli da me razdvoje od dvojnika, osim da uzmem ADSL bas od njih (ali to je vise za komisiju za zastitu konkurencije), uveo sam kablovski internet.
  Sto se tice fiksnog sad mi i odgovara da budem dvojnik, jer ga ne koristim a pretplata mi zato sto sam dvojnik 50 dinara.
  A to sto pises da za svakog vaze ista pravila, veruj mi da ne vaze. Milion zahteva sam podneo, tako da znam. Ujutru mi se jave i kazu da ce doci monter da me razdvoji, a onda mi se on posle par sati javi i kaze da nema mogucnosti.
  U Srbiji smo, ovde nisu svi jednaki i ne vaze za sve ista pravila!

 7. Dusane
  Interesantan predlog.
  Na jednom mestu u razlicitim temama bi se razbistrili mnogi problemi koje klijenti imaju i kroz odgovoe bi sigurno mnogi i bili reseni jer su neki od problema do samih klijenata a da to i ne znaju. Ostatak bi sigurno ljdi iz kompanije mogli da imaju na jednom mestu i da reaguju brzo i efikasno na zadovoljstvo klijenata.

  Milos
  Ima puno nezadovoljnih korisnika u svakoj kompaniji, ne samo u Telekomu, tako da tvoje pravdanje je opravdano.
  Generalno, stanje se menja kod svih i samo najbolji moci ce da preuzimaju sve vece i vece zahteve klijenata.
  Hvala ti za komentar, dobrodosao si kod Deke na blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *