Maggi sočno iz rerne

Nestle`Good food, good life!

(ovaj tekst je sponzorisan)

 

Al’ se nekad dobro jelo baš!!!

Može i danas dobro da se jede. I nije potrebno mnogo da bi jelo bilo ukusno, sočno i prijatno.

Elem, i ranije sam imao priliku da pišem o Maggi proizvodima i da ih reklamiram kod mene na blogu, i moram priznati da mi to pričinjava posebno zadovoljstvo. Više od jednog razloga je, ali moram naglasiti:

-mnogo, ali mnogo volim da jedem! Ali ne sve. Obožavam meso. Meso izdvajam kao poslasticu, tipa: od svih torti najviše volim tortu od mesa. Od svih salata najviše volim onu od mesa. I tako bih nabrajao do sto jedan, samo da je pod jedan: meso.

Medjutim, nije meso uvek ukusno. Sve zavisi kako ga spremimo, šta koristimo od začina, na koji način i gde ga pečemo, koje dodatke stavljamo i slično. Evo kako izgleda pripremanje uz Maggi:

        

Moram priznati: nisam koristio Maggi proizvode pre nego što sam dobio priliku da ih isprobam. Kada sam prvi put dobio paketić, zadržao sam par kesica i ostatak podelio prijateljicama, komšikama, pa su mi i one pričale o utiscima posle spremanja ručkova.

Maggi je bio blagonaklon pa je u medjuvremenu poslao još jedan paketić koji sam podelio sa svastikom i još jednom prijateljicom. Naše  porodice su kesice sa supicama i kesice sa dadacima za spremanje nosili na more i tamo nam je Maggi bio vrh.

  Supicu za tili čas pripremimo kao i sve ostale iz kesica a par puta smo i spremali mesce uz dodatke. Malo je nezgodno kad imamo puno kesica sa supicama jer onda redje spremamo domaću supicu. Olenjimo se a prija nam jer je zaista super.

Ali mesce, uh, bolje da pogledate ove slike, same pričaju:

Pripremanje je super lako i ima svojih prednosti. U kesu koja se nalazi u pakovanju, spakujemo komad mesa i krompiriće, ubacimo začin iz kesice, zavežemo i to je to. Taj rad, od nekoliko minuta do pečenja kasnije, bez po muke i nauke.

Ovom prilikom spremali smo ( Sanja i ja), parče svinjetine. Pre toga je Sanja spremala piletinu ali je zaboravila da slika. Piletina je vrh vrhova. Bolje da ne pričam tu priču.

A svinjetina, kao što se vidi na slici, osim što je mekana, ima predivan ukus.

Postoji još jedna tajna koju otkrijete odmah posle ručka: ne morate da ribate posudje jer sada imamo kesu koja završava kompletan posao. Jednostavo, meso servirate u tanjire, kesu bacite a posudje vam ostane u ekstra stanju. Znate i sami kako izgleda posudje posle pečenja? Ni kap ferija ne može da pomogne ako ne dodje cela Viljabaha u pomoć!!! 😛

Moram da nadjem lepa rebarca i da isporbam i tu varijantu jer sam čuo da je mnogo moćna, ali mnogo. Dok ne probam, ovaj post nije završen. Očekujem još slika kao i prosli put kada su moje prijateljice dale svoj mali doprinos(najveće slike,lol).

Do tada, pratite @DedaBor. Ako koristite google chrome imate odličnu ekstenziju, isprobajte je!!!

Uživao sam, uživajte i vi uz Maggi!!!

Očekujem da vaše iskustvo sa Maggi proizvodima napišete u komentarima i tako i sami date svoj doprinos celoj priči! Sve pohvale, sugestije, kritike i ono što mislite, dobrodošli ste da napišete a da je u vezi Maggi proizvoda!!! 

Ljubav, muzika i sve nešto lepo..

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

3 Comments:

  1. Supama sam oduševljena a što se tiče začina isprobala sam samo one za piletinu,začinsko bilje i paprika.
    Deci se više sviđa začinsko bilje a i meni iskreno.

  2. Uhuhuhuhuuu, sve brišem brkove od slasti 🙂
    Slažem se sa tobom, deda – i moja princeza je spremala piletinu sa krompirićima pre neki dan i… razvalio sam se od jedenja 😉
    pozdrav, ljudino! 🙂

  3. Supe obožavamo, a rekoh ti da sam baš pre neki dan spremala pile na “Magi način”, iskreno rečeno, meni je prezačinjeno i pile gubi ukus pileta. Bili smo mnogo gladni, pa smo se dobro najeli, ali u suštini mi se ne sviđa. 🙂 Ukusnije mi je pile spremljeno na moj način. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *