Odlican seminar, poziv zainteresovanima

 

(Malo marketinga za prijatelje, ali nije samo to. Ovo je interesantno za mnoge tipove internet korinika, a u Boru ih, fala bogu, ima onoliko…)

Oni koji su već osvojili online svet podeliće sa vama svoja dragocena iskustva u Beogradu 1. Novembra

(Beograd, 07.10.2008.) Agencija McCann Erickson Public Relations organizuje jednodnevni seminar o online komunikaciji „Pogled iz virtuelnog sveta“ 1. novembra u Beogradu. Na seminaru će polaznici imati priliku da se upoznaju sa najnovijim svetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocene savete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu online kompaniju.

Današnja komunikacija ne može se zamisliti bez interneta. Društvene mreže, viralni marketing i gerila kampanje predstavljaju sjajan način da plasirate svoje poruke i da javnost upoznate sa određenom kompanijom, proizvodom ili uslugom. Putem interneta možete stići do svih svojih ciljnih grupa, a da za to ne morate da odvojite veliki budžet. Seminar „Pogled iz virtuelnog sveta“ pokazaće vam kako da se uspešno pozicionirate na mreži i tako uhvatite korak sa svetskim novinama u komunikaciji.

Svoje višegodišnje iskustvo i znanje na seminaru će učesnicima preneti najbolji, među kojima su i Dejan Restak, direktor B92.fm, Lazar Bošković, kreativni direktor agencije AgitPROP, Nebojša Radovic Eniax, Web manager društvene mreže www.furka.com, Dragan Varagic, vlasnik agencije za konsalting iz oblasti poslovne primene Interneta i program menadžer specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, Dragana Vukajlović, urednica sajta www.igre-igrice.rs, Istok Pavlović, katedra za Advertajzing i dizajn na BK univerzitetu, mr Borislav Miljanović direktor agencije McCann Erickson PR i Miloje Sekulić, E-PR direktor agencije McCann Erickson PR.

Sve zainteresovani materijale za seminar mogu da preuzmu na http://www.mccannpr.co.rs/code/navigate.php?Id=354

Deda ide, a vi ?

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

One Comment:

  1. Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji McCann Erickson Public Relations.
    Osobe za kontakt: Sanja Tomić 063 384 168 i Lana Andrić 063 385 034
    ili na telefone 011/ 2029 600, 2029 629, 2029 630

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *