Šta te danas inspiriše

 

INTESA SANPAOLO GRUPA POZIVA KREATIVNE KORISNIKE IZ SRBIJE DA UČESTVUJU U PRAVLJENJU NAJDUŽEG BANERA NA SVETU

 

Takmičenje „Live Inspire“ sada uživo na www.liveinspire.com

Autor najinspirativnije fotografije biće nagrađen ekskluzivnim šestodnevnim putovanjem kroz najlepša mesta severne Italije.

Takmičenje „Live Inspire“ koje je inicirala Intesa Sanpaolo grupa zajedno sa svojom lokalnom članicom Banca Intesa a.d. Beograd  (http://www.bancaintesa.rs), zvanično je počelo na www.liveinspire.com.  Postavljanjem svojih najinspirativnijih fotografija na platformu, korisnici učestvuju u pravljenju najdužeg banera na svetu koji sami generišu, ali takođe dobijaju i šansu da budu jedan od dobitnika ekskluzivnog šestodnevnog putovanja u severnu Italiju.

Na ovaj način Intesa Sanpaolo grupa obeležava pokretanje nove debitne platne kartice INSPIRE, pomoću koje će klijenti  iamti mogućnost da bez provizije podižu novac u dvanaest zemalja i na preko 9.000 bankomata podružnih banaka grupe. INSPIRE debitna kartica je pogodna za svaku vrstu kupovine, nudeći pouzdanost jedne od najvećih međunarodnih bankarskih grupacija: Intesa Sanpaolo.

U skladu sa sloganom „What inspires you today? Go beyond your borders“(Šta te danas inspiriše? Prevaziđi svoje granice) koji promoviše inspiraciju kao pokretačku snagu našeg svakodnevnog života koja se ne obazire na bilo koju vrstu prepreka, ovo takmičenje se odvija u jedanaest različitih zemalja, u kojima Intesa Sanpaolo grupa posluje  čineći ovaj projekat jednom pravom međunarodnom inspirativnom inicijativom. Pored Srbije u projekat su uključene Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Ukrajina i Egipat.

Mogućnost da učestvuju u takmičenju „Live Inspire“ imaju svi građani  Srbije koji se registruju na www.liveinspire.com; preko svog ličnog naloga i postave fotografije. Kako bi povećali šanse za uspeh učesnici u takmičenju  mogu da postave do 10 inspirativnih fotografija svakog meseca.

Takmičenje „Live Inspire“ traje do 31.jula 2012.: tako da učesnici imaju na raspolaganju oko dva i po meseca da prošire vest o takmičenju među prijateljima i da dobiju glasove za svoje fotografije. Ovo je jedini način da se uvećaju šanse kako bi se postao srećni pobednik „Inspired Tour 2012“ za Srbiju.

Pobednička fotografija će biti odabrana među pet sa najvećim brojem glasova od strane kvalifikovanog žirija, a prema kriterijumima „Live Inspire“ filozofije.

Autor pobedničke fotografije će biti nagrađen putovanjem za dve osobe u Italiju, zemlju iz koje potiče Intesa Sanpaolo grupa: šest dana da se otkrije prava duša Italije, da se isproba karakteristična hrana, da se otkriju lepote severnog dela zemlje koje oduzimaju dah i da se iz prve ruke oseti gostoprimstvo domaćina.

Kao dodatak „Live Inspire“ kampanji  takođe je razvijena i platfoma namenjena mobilnom telefonima pomoću koje : učesnici mogu da pomognu u pravljenju banera i putem svojih ajfonova (iPhones) preuzimanjem besplatne aplikacije „Live Inspire“ sa Apple Store. Aplikacija istovremeno i zabavna i laka za upotrebu uskoro će biti puštena i na Android tržište.

Inspiracija se proširila i na Fejsbuku (Facebook), gde ljudi slobodno mogu da razmenjuju misli i iskustva sa fanovima iz celog sveta. Preko „Live Inspire“ Fejsbuk fan stranice (www.facebook.com/live.inspire), koja broji oko 70.000 fanova, sve pristalice inspiracije mogu sada stupiti u kontakt, razmeniti inspirativne sugestije i dati lični doprinos prvoj međunarodnoj zajednici ikada okupljenoj oko ideje inspiracije, a koju promoviše Intesa Sanpaolo grupa.

Kako bi se skrenula pažnja na temu inspiracije, takmičenju „Live Inspire“ je prethodilo jednomesečno nadmetanje nekih od najpraćenijih srpskih blogera kao što su Mirjana Dimitrijević Mimica, Vera Mlađan i Vladimir Stanković. Oni su podelili svoje inspirativne misli i uvide na www.liveinspire.com, pozivajući svoju publiku da ih podrže i glasaju za njih tako što su podsticali konverzaciju o inspiraciji. Bloger koji je pokazao da je najinspirativniji onlajn glas Srbije na kraju je postao Vladimir Stanković, sa osvojenih 638 glasova.

Intesa Sanpaolo grupa

Sa istorijom dužom od 400 godina, Intesa Sanpaolo je jedna od najvećih međunarodnih bankarskih grupacija i vodećih banaka u Evropi, koja opslužuje 20 miliona klijenata.

Internacionalno poslovanje Grupacije posebno je usredsređeno na region centralno-istočne Evrope, Srednjeg istoka i severne Afrke, gde kroz mrežu od 1.600 ekspozitura pridruženih članica posluje u 12 zemalja. Intesa Sanpaolo grupa je pouzdan partner svojim klijentima sa jasnom opredeljenošću  da im pruži stabilnu podršku i najbolja finansijska rešenja za realizaciju njihovih projekata.

“Live Inspire” je inovan projekat, koji ima cilj da stimuliše i podeli inspiraciju među ljudima: priključivanje “Live Inspire” projektu znači prevazilaziti granice razmenjujući misli i poglede sa različitim ljudima i dopuštajući inspiraciji da podivlja.

www.group.intesasanpaolo.com

www.bancaintesa.rs


*                        *                       *

Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,54 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od  3,76 milijarde evra, ukupnim depozitima od 2,16 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,59 milijarde evra, Banca Intesa Beograd predvodi listu najvećih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini preko 20 organizacionih jedinica u 120 gradova Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, profesionalnom timu od preko 3.000 zaposlenih, banka ostvaruje značajan rast u svim oblastima poslovanja. Banca Intesa razvija poslovne aktivnosti u četiri pravca: poslovanje sa stanovništvom i malim biznisom, privredom, lokalnim samoupravama i investiciono bankarstvo.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *