Запослени компаније Филип Морис у Србији уредили игралиште обданишта „Бошко Буха“ у Бору

Бор, 30. април 2012. године – Запослени компаније Филип Морис започели су ове суботе у Бору волонтерску акцију, којом ће овог пролећа уредити значајна места у 15 градова широм Србије.

-klik za uvećanje slike…

„Волонтери су се одлучили да овога пута уреде игралиште, офaрбaју љуљашке, клацкалице, пењалице и остале реквизите у двoришту oбдaништa „Бошко Буха, јер сматрају да је таква врста помоћи потребна овој установи и да ће на тај начин допринети да наш град буде још лепши и пријатнији за све који у њему живе„ изјавио је Бојан Тасић, координатор акције „Волонтирам зато што волим свој град“ у Бору.

 

Ово је четврти пут у последње две године како се запослени компаније Филип Морис покрећу и успешно спроводе волонтерске акције у градовима широм Србије у којима комапнија послује. Волонтерску акцију запослених подржала је и сама компанија, а као волонтери акцији су се поред запослених прикључили и пословни партнери компаније, чланови локалне самоуправе и бројни суграђани.

-klik za uvećanje slike…

Акција „Волонтирам, зато што волим свој град“ први пут је покренута 2010. године захваљујући идеји и доброј вољи запослених у компанији Филип Морис у Србији.  Заједно са активностима овог пролећа волонтери су до сада кроз акцију „Волонтирам зато што волим свој град“ уредили укупно 45 локације широм Србије.  Поред уређења јавних простора, запослени компаније су 2011. године волонтерски прикупили и 19.000 књига из својих приватних и компанијске библиотеке, и донирали их библиотекама и установама за старе у 15 града као допринос промоцији образовања.

Saopštenje za javnost i fotografije dobio sam od ovlaščene agencije za odnose sa javnošču  Represent Communications.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

One Comment:

  1. Divna akcija, imaju poziv i za Titel ako može tako preko poziva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *