Novi Jaffa krem

Novi Jaffa krem

 

rolnice-sa-kremom-i-bananama-mafini-od-tri-sastojka

Ovaj tekst je nastao u saradnji sa BeeShaper– om, u kampanji novi Jaffa krem.

Lampice, osmesi na licima užurbanih ljudi, ulice koje vrve kao košnice, mirisi kolača sa đumbirom… prednovogodišnja euforija. Ti zvuci i slike uvek me nepogrešivo vrate u detinjstvo i onaj osećaj bezbrižnosti i lakoće koji ne može da zameni ni jedan drugi.

Često se setim scene kad mama peče palačinke, a sestra i ja sedimo na kuhinjskom elementu pored šporeta, sa kašičicama isukanim kao mačevi, spremni da se upustimo u borbu za crni deo eurokrema.  Tada je to bila noćna mora moje majke, a nama fenomenalna zabava, bez koje te palačinke ne bi bile onako dobre, niti bi mi uspomena na njih mamila ovakav osmeh.

Moja deca, kao i sva druga, obožavaju eurokrem i on je neizostavni deo naše kuhinje. Zbog toga me raduje što više neću morati da im prepričavam kako je to nekad izgledalo i što ćemo sada moći svi zajedno da uživamo u novom Jaffa Kremu, za čiji ukus oni koji su ga probali tvrde da je dobro poznat ukus detinjstva. Napravljen je po italijanskoj recepturi, od sveže pečenih lešnika (čak 13%) i bogat mlekom, u zanimljivoj ambalaži, sa plavim ili belim poklopcem, svejedno je.

Ja ću ga svakako probati što pre i nadam se da će to biti isti onaj osećaj koji je eurokrem budio tada, kad je sve bilo jednostavnije i lepše.

A vi možete da pogledate neke od najlepših đakonija koje je pripremila Gaga Grne na njenom blogu

Rolnice sa kremom od banana & Mafini od tri sastojka

rolnice-sa-kremom-i-bananama-mafini-od-tri-sastojka

Interesantna je i priča o Eurokremu o kojoj sam pisao u tekstu Najbolje iz Srbije

Znate li sjajnu priču o Eurocremu i kako je direktor, kupovinom licence tog magičnog užitka,  preokrenuo čitavu proizvodnju u fabrici, podigao ceo grad i ekonomiju, a da je licencu za Jafa keks ustupio fabrici u Crvenki, jer nisu mogli da postignu obim proizvodnje?

jaffa-fotka

jafa-fotka

 

Ovaj tekst je nastao u saradnji sa #BeeShaper– om, u kampanji novi Jaffa krem.

#ljubav, muzika i sve nešto lepo…

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

4 Comments:

  1. Odvratan. Najgore za blogere je kada nešto grozno hvale na sva usta samo zbog reklame. Na taj nacin gube naše poverenje, a to košta vremenom više od novca koji su dobili od Jaffe za ovo njesra od krema.

  2. Bojana,

    sve je stvar ukusa. Slazem se sa tobom za hvaljenje necega zbog para, ali je meni ovaj proizvod jako ukusan i obozavam ga pa nemam problem s tim sto pričas. Da nije tako, ne bih ni pisao o istom.

  3. Gde mogu da kupim ovaj krem???

  4. u svim većim supermarketima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *