Poziv za anketu na temu stanja e-trgovine u Srbiji

Obavezno pogledajte kod Varagica na blogu sve detalje, a bilo bi više nego odlično ukoliko odvojite par minuta i anonimno odgovorite na upitnik iz ankete.

Anketa za Internet korisnike

Anketa za e-trgovce

Otvorena je Facebook grupa pod nazivom “Anketa o stanju e-trgovine u Srbiji” preko koje se dodatno možete informisati o novostima u vezi sa sprovođenjem ankete.

Naročito bi bilo lepo ako bi vlasnici prodavnica stavili reklame za anketu e-potrošača, a posećeniji Web sajtovi/blogovi obe reklame – i za anketu e-trgovaca i za anketu e-potrošača.
Različite dimenzije gif banera (5.7 MB), Različite dimenzije flash banera (2.7 MB)

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

5 Comments:

  1. Zahvaljujem na trudu 🙂 Prvi si napisao blog post podrške…

  2. Dragane, nemas potrebe da se zahvaljujes, zadovoljstvo mi je.
    I sam sam popunio jednu anketu, a evo i druge isto molim da urade jer zaista verujem da je odlicna, plus sto od njenih rezultata mozemo dobiti odlicne smernice u daljem radu i koriscenju internenta.
    Srecno!!!

  3. Uradila anketu i jedva čekam da vidim rezultate. 🙂

  4. Takodjer u iscekivanju rezultata. Slazem se da rezultati donose nove smernice jer kod nas jako malo ima analiza situacije na internet trzistu.

  5. Uradio anketu, i sa interesovanjem očekujem rezultate. Želim samo da kažem da je sa ovom anketom profesor Varagić potvrdio da i u situacijama kada se institucije ne bave ovom temom, to mogu da urade odgovorni pojedinci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *