Željko Joksimović i MTS promovišu novi album mobilniom aplikacijom

Novih 11 pesama popularnog muzičara eksluzivno na mobilnoj aplikaciji “mts Željko Joksimović”

telekom i željko joksimović mondo goran sivački 31Korisnici mts mreže ekskluzivno će imati priliku da slušaju novih 11 pesama jednog od najpopularnijh pop muzičara u regionu, Željka Joksimovića, putem mobilne aplikacije „mts Željko Joksimović“. Aplikacija će biti dostupna za prvih 130.000 mts korisnika na Google Play i na App Store do 30. septembra  i besplatna je za preuzimanje. telekom i željko joksimović mondo goran sivački 30

Predstavnici medija premijerno su mogli da čuju Željkove nove pesme na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Square Nine. Popularni muzičar je istakao da je izuzetno zadovoljan zbog saradnje sa Telekomom Srbija, sa kojim već drugi put zaredom izdaje album.

“Srećan sam jer smo izabrali jedinstven način promocije – mobilnu aplikaciju sa streamingom pesama. Ovaj album sam radio nekoliko godina i trudio se da svaka pesma bude malo umetničko delo. Nekoliko njih je zaslužilo da bude A1, ali sam odlučio da to bude ’Zvezda’ – pesma za koju sam siguran da će obeležiti moju karijeru”, rekao je Joksimović na veoma posećenoj konferenciji za novinare.

Izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija, Natalija Jegdić, izjavila je da su digitalni mediji izazvali revoluciju u muzičkoj industriji, dodajući da Telekom Srbija nastoji da inovativnim servisima uvek iznova obogati iskustvo svojih korisnika. „Uvek se trudimo da obradujemo naše korisnike novim i ekskluzivnim sadržajima, pa smo ovog puta fanovima Željka Joksimovića omogućili da premijerno čuju svih 11 pesama sa njegovog novog albuma koji izlazi u septembru. Osim toga svi korisnici koji skinu aplikaciju dobiće i dodatni sadržaj kao što su priče o tome kako je svaka pesma nastala. Takođe su pripremljene i ekskluzivne fotografije i niz materijala koji ćemo dodatno plasirati “, dodala je ona. telekom i željko joksimović mondo goran sivački 34

Natalija Jegdić uverena je da će mts korisnici pomoću aplikacije u potpunosti uživati u preslušavanju dugo očekivanog albuma jednog od najboljih pop izvođača u našem regionu.

– prenosim saopštenje i fotografije sa velikim zadovoljstvom, iako nisam bio na promociji. Za vas koji niste čitali, Željko Joksimović je ranije ekskluzivno dao (jedini do sada) digitalni autogram, i intervju  za moj blog.

Inače, Željko je kralj koji koristi nove tehnologije od samog starta i ne čudi ovakav vid promocije novog albuma. Zaista fenomenalna ideja i realizacija.

Željko SREĆNO!!!

#ljubav, muzika i sve nešto lepo…

Zeljko i Deka

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

5 Comments:

 1. Jedva čekam 🙂

 2. Sandra

  evo ti link ka palikaciji gde mozes odmah da preslusas sve pesme i da ih imas u svom fonu
  http://t.co/d71uJ6UeL5

  treba ti #MTS broj kako bi dobila potvrdnu verifikaciju na broj

  SRECNO

  ps. pesme su sjajne, u Zeljkovom stilu, kida…

 3. Super, hvala puno! Pozdrav!

 4. A šta sa onima koji ga ne slušaju preterano a spamuju me porukama da mogu da slušam album i slično? 🙂 p.s. zanimljiva ideja, mogao mi još neki pevač slično da uradi.

 5. Miladine,
  Sindrom drustvenih mreza i konekcija sa ljudima razlicitih interesovanja nam namece spamovanje i pregled sadrzaja kojeg bas i ne volimo. Na nama je da biramo ili da ignorisemo.

  I mene je odusevila ideja. Slazem se sa vama, nama korisnicima bi bilo super da je vise umetnika uradilo ovako nesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *