McCann Erickson Public Relations Beograd

McCann Erickson Public Relations Beograd

-video klip prica vise od reci, pogledajte:

Dana 01.11.2008.godine u organizaciji McCann Erickson Public Relations Beograd , odrzan je seminar ,,Pogled iz virtuelnog sveta”, u hotelu Balkan.

Da su najbolji , juce su jos jednom dokazali svojom organizacijom i izborom predavaca za ovaj seminar, koji u mnogome odredjuje pravce kojima ce se u narednom periodu ici kad je interenet u pitanju, konkretnije E-PR kao i sam Public Relations.

McCann Erickson Public Relations Beograd ima u svojim redovima najbolju ekipu na celu sa gospodinom mr Borislavom Miljanovicem, domacinom jucerasnjeg seminara, gospodinom Milojem Sekulicem. Svoj udeo u celom dogadjaju dali su i Lana, Sanja i jos nekoliko koleginica .

Malo je reci HVALA za ono sto su uradili, pogotovo kad iz odlicnih predavanja i jos boljih prezentacija naucimo nesto sto ce nam u sledecem periodu koristiti .

Eto, da se pohvalim, da sam bio deo tog desavanja i da naglasim da sam bio prijatno iznenadjen jos na samom startu kada je gospodin Miloje Sekulic uzeo za primer moj blog , kao i deo mog profesionalnog rada u OS,, Djura Jaksic,, iz Krivelja , kao pozitivan primer kako treba raditi. Imao sam tu cast da ustanem  i kazem par reci pred stotinak prisutnih PR-ova iz najboljih kompanija .

Takodje, svako predavanje je od izuzetnog znacaja za usavrsavanje , a svaka pauza , bila je trenutak za razmenu kontakata kao i misljenja sa eminentnim strucnjacima. Imao sam priliku jos jednom da popricam sa gospodinom Draganom Varagicem i dobijem par odlicnih saveta. Ekstra sto sam upoznao neke internet prijatelje u real life-u sa kojima sam vec godinama u kontaktu na netu…

O ovom seminaru cu jos pisati. Jos sam pod utiskom da bi mogao sublimirati sve ono sto meni  puno znaci. Mogu samo da naglasim da su svi oni koji nisu dosli- propustili mnogo, a da bi kao preporuka za naredni period bila: neizostavno se mora biti tu !

DEDABOR


“Možete da se ne bavite internetom – ali on se već bavi vama!”

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

7 Comments:

 1. Vrlo lepo, čak šta više odlično! Moraćeš da mi ispričaš utiske potanko, znaš da ću te daviti! 😉

 2. el bila neka rakija ?, dzabe naravno?

 3. Panky
  Znam da si nestrpljiv, a znam i da ces mi traziti mnogo vise od onog sto budem preneo na blog. Sa zadovoljstvom cu ti ispricati !

  Vihor
  Naravno da da, i jos puno toga pride. Samo sto niko bas nije pio rakiju.Ajd sledeci put ides samnom, da i ti uzivas kao i ja sto sam !!!

 4. a el bili ćevapi,mmmmmmmmmmm

 5. E, pre neki dan sam bio na tako jednu manifestaciju, sve mufte, najeo sam se ko nikad, a oni sta su pricali, nemam pojma, ali piletina je bila najbolja, ŽIVELA PUNJENA PILETINA !

 6. Postao Deda svetski putnik 🙂 ako Deda, samo cepaj!! PS. Svaka cast za dizajn.

 7. Pingback: VIPer i VIP srpske licnosti na netu | D E D A B O R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *