Snajper.rs

Image and video hosting by TinyPic Iako je prošlo tek nekoliko dana od zvaničnog puštanja u rad servisa “Snajper”.rs , već je postao i više nego moćan!

Za ovakvu tvrdnju slobodno mogu da stanem iza svake izgovorene ili napisane reći jer Snajper privlaci autore i vlasnike sajtova, foruma, blogova i ostalih portala iz Srbije , pa i regiona, da je predviđena lista TOP50 vec popunjena i ako Zoran Torbica ne izmisli neku listu, recimo: Top100, Top200, Top500, servis Snajper ce definitivno biti premali da primi sve one koji na bilo koji nacin mogu i žele da se pokažu u pravom svetlu, ogoljeni s jedne strane uz diskreciono pravo,  a pre svega na izvolte svim potencijalnim oglašivacima.

Sve o Snajperu mozete proćitati na njihovoj strani gde detaljno opisuju ko koristi servis, i koja je svrha biti na njemu ili kako ga upotrebiti. Izdvojio bih recenicu :

Snajper je servis namenjen onima koji žele da se predstave, reklamiraju i zarade na Internetu.

Ukoliko kliknete na pređašnju recenicu, imate mogućnost da sve pročitate sto vas interesuje o Snajperu.

Image and video hosting by TinyPic
Moram naglasiti da sam se prijavio na servis prvog dana i to bez ikakvih problema, za samo nekoliko minuta i kroz nekoliko koraka.

Već nekoliko meseci vrlo malo blogujem, sto se odrazilo na posećenost. I pored velikog pada posete,  moram priznati da mi je jako drago sto sam pronasao svoje mesto na Snajperu medju velikima kao sto su Burek, Tračara, Vesti.rs, Vukajlija, Personal Magazin i tako dalje… pogledajte trenutni  spisak.

Verujem da je ovo predobar servis i da će opravdati ulaganje i svoj rad u narednom periodu.

Želim puno uspeha ne samo Snajperu, nego i svima na njegovim listama! Prijavite se, napravimo zajedno jednu veliku i kvalitetnu bazu, ne samo blogova, vec i svih ostalih portala. Zanemarite vašu trenutnu posetu, jer ovde je ona samo jedan od uslova da se napravi neki rang, što je , ponavljam: samo jedan od elemenata koji ce uticati na potencijalne oglašivače., ali ne i najvažniji i najpresudniji kod odabira.

Ljubav, muzika i sve nesto lepo, od skora i na Snajper.rs


Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

7 Comments:

  1. Vrlo interesantno, bas sam razmisljao o tome da nam je potrebno nesto ovakvo, i eto ga! 🙂 Prijavicu se vrlo brzo, i takodje im zelim uspeh u ovom odlicnom projektu.

  2. Odoh baš da gvirnem.. 🙂

  3. Odlican sajt, vec sam se prijavio sto bi preporucio svima koji to vec nisu.

  4. Stvarno dobar sajt. Veoma koristan.

  5. Ovaj sajt je za neverovatno kratko vreme dostigao veliki uspeh, a sve to zahvaljujuci ljudima kao sto je Deda

  6. odlican sajt nastavite samo tako

  7. Pingback: AIK Banka | D E D A B O R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *