Malo bi da se klizam

Mislim, bolje da se klizam nego da me klizaju, sankaju i nasankavaju! 😛

Sada gledam slike i video prilog iz 2009. godine iz posta Zimske ćarolije i razmišljam kako sam malerozan.

Elem, prošle godine u ovo neko vreme nezgodno sam pao i istego ligamente na levoj nozi, a ove taman pred Novu godinu, opet pad, ali ovom prilikom na led, sve četiri u vis, pa na ledja.

Jedva sam ustao, odradio taj i naredna dva dana, a onda 31.12. kada svi spremaju kockice za slavlje Nove godine, ja u trijaži borske bolnice, malo na rengenu, pa ponovo na trijažu, pa onda kod ortopeda…

Teo čova da me zadrži na bolničkom lečenju kad video snimak. Fala, Nova godina je, idem kući.

Kaže da moram najmanje dve tri nedelje da ležim i odmaram, da mi zaraste prelomljeno rebarce. Ja izdržao nekoliko dana, a onda me pundravci podigli i ne daju mi mira…

Kazo mi ćika doktor da pijem neke lekove, a ja posle par dana odlučio da ih više ne pijem, izdržao dva dana sa velikim bolovima pa ponovo krenuo ali sa smanjenom dozom.

E sad, nije ćika doca blesav što mi dao terapiju, nego sam ja ludak koji se pravi pametan, pa trpim bolove jer ne slušam i ne primenjujem terapiju.

Ih, a što sam morao da idem na posao odmah posle par dana, divota… Možda mi neko kaže HVALA? 😛

Bio na kontroli, čika doktor mi preporućio poštedu, a sestre se iskidale od smeha kad sam rekao da sam i u lošijem stanju išao na posao. Još pokazuju kako sam zadnji put bio kod njih pre dve godine kada sam ligamente povredio. Tako u kartonu piše. Pre toga opet praznina od par godina, onomad kad mi šili nogu, prošo mi ključ za odvijanje brezona kroz cipelu i stopalo ( menjao sam gumu na autu…)…I pride nigde nema poštede, bolovanja ili bilo šta slično.

I sada, ponovo se vraćam na Zimske čarolije.

Majke mi, jedva sam ćekao da nameste klizalište ovde kod nas u Boru. To mi dodje kao neka sirotinjska zabava i uživanje na ledu. Klizalište namešteno, deca, omladina i zaljubljenici (ludaci) poput mene se svakodnevno klizaju, a ja svaki dan odem i gledam sve njih i razmisljam kako sam maler. I meni se kliza, a moram da mirujem.

Ništa, biće novih prilika, do tada, kuliram.

BTW, moraću da povedem računa malo o sebi, krajnje je vreme! Nisam više ni tako mlad da mogu sebi da priuštim neke vratolomije…

Možda mi je pametnije i sigurnije da sedim pored kompa?

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

4 Comments:

 1. Možda mi je pametnije i sigurnije da sedim pored kompa?

  Jednim udarcem dve muve: em nema vratolomija em ces imati jedan veci napred i dva manja jastuka nazad (da lakse padnes 😀 )

 2. Pak kad se ne smiris malo ,ugledaj se na mene 😛

 3. Momsab
  Bas si lepo ovo reko. Poslusacu te, ali za jedno dvaes godina,lol… PUNDRAVCI 😛 😀

  Zmajček
  Lako je tebi, ti si pravi pravcijati deda, a ja moram još da “radim”…
  A što si ti miran, mrš bre ludaku nijedan, ti će mi kažeš… 😛 😀

 4. Zovi Babu da te cuva i uzivaj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *