Internet alati za odnose sa javnošču

U okviru projekta “Obuka radnika javnih preduzeća u Boru” koji organizuje i sprovodi Obrazovno kreativni centar u Boru u partnerstvu sa Opštinom Bor, održao sam predavanje “Internet alati za odnose sa javnošču” sa posebnim akcentom na društvenu mrežu Twitter.

Evo prezentacije:


 

Moram naglastiti da su okviru ovog projekta, predavaći pre mene bili:

Aleksandra Radujko, New Media Tim

Zoran Milojevic, Obrazovno kreativni Centar

Još jedno predavanje održaće i Miloš Djajić, Centar modernih veština.

Aleksandra u toku predavanja…

Zoki u toku predavanja…

Odavno nisam uživao u radu kao sada. Aleksandra Radujko i Zoran Milojević su imali odlična predavanja pa je meni posle njih dvoje pravi izazov bio pripremiti ali i prezentovati na najbolji način celu temu i sadržaj na najbolji način.

U mom predavanju sam ubacio dva slajda sa potpisom Jasne Kamatović koja je najbolji PRimer u Srbiji i okruženju da se neko kao pojedinac PRobije u prvi plan pišući i vodeći korporativni blog i korpo naloge.

Toliko sam se zaneo predavanjem da nisam ni primetio kada je prohujalo dva sata bez pauze. Još pola sata i nešto više proteklo je u opuštenoj atmosferi uz interesantna  pitanja i online primere.

 

Prezadovoljan sam. A verujem i moji slušaoci jer su sve vreme bili aktivni i zainteresovani za ovu temu.

Kada se bude završio projekat ili kada bude i Miloš održao predavanje, probaću da uz slike i video priloge prikažem na najlepši način celu ovu PRiču.

Do tada, ljubav, muzika i sve nešto lepo…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *