D- kit – servis za promociju

Real Time Group u saradnji sa izraelskom kompanijom iSOCIA, predstavila je prvi put srpskoj javnosti revolucionarni servis D-kit Srbija, koji nudi efikasno rešenje za pozicioniranje malih i srednjih preduzeća na tržištu, kao i promociju na web-u, društvenim mrežama i mobilnim platformama. 

S obzirom na to da su se Internet generalno, društvene mreže i mobilne platforme već pokazali kao vrlo uticajni kanali komunikacije preko kojih možete biti u kontaktu sa saradnicima i konkurencijom, direktno ili indirektno, D-Kit predstavlja korak dalje i znači konkretne mogućnosti za mala i srednja preduzeća, njihovu bolju vidljivost i samim tim efikasnije poslovanje.

 

-klik za veću sliku

D-Kit je proizvod izraelskih stručnjaka i do sada je naišao na izuzetnu primenu u svetu. Brojne kompanije su prihvatanjem ovog servisa znatno unapredile svoje poslovanje i modernim kanalima komunikacije osvojile nove delove tržišta, tako što su postale bliske i prepoznatljive velikom broju korisnika društvenih mreža i mobilnih platformi. Sve ovo je deo naše globalne stvarnosti, brzog osvajanja i usvajanja novih tehnologija. Ako sami ne idete u korak sa svetom, svet će otići dalje i bez vas“, rekao je Jacob Kobi Gamliel, osnivač i generalni direktor kompanije „iSOCIA“.

„Boravak od nekoliko dana ovde u Srbiji učinio je da shvatim koliki je potencijal ovog tržišta i njegova neosporna otvorenost za naše usluge. Pravila igre u marketingu su se promenila, kvantitet više nije jedini cilj, potrebna vam je kontrola isplativosti investicija. D-Kit će definitivno pomoći lokalnim kompanijama da na efikasan način, koji mogu sebi da priušte, promovišu svoje poslovanje, a to će dovesti do unapređenja u reputaciji i prodaji, ali i podizanju svesti tih kompanija“, dodao je g-din Gamliel.

“Dolazak D-kit servisa na srpsko tržište predstavlja veliki iskorak i šansu za unapređenje poslovanja domaćih malih i srednjih preduzeća. Mogućnost da komunicirate preko mobilnih platformi, kontrolišete svoje online prisustvo, merite oglašavanje konkurencije, upravljate mailing listama i stvorite odličan mrežni prolaz koji vam omogućava slanje SMS poruka na gotovo sve mobilne telefone u regionu, učiniće da idete u korak sa svetskim načinom poslovanja i kompanijama vašeg ranga“, rekla je Andrijana Tomić, direktor Real Time Grupe, koja je partner za srpsko tržište.

D-kit Srbija nudi i analizu tržišta, izradu sajta optimizovanog za mobilne aparate, alate za lakšu direktnu komunikaciju sa korisnicima, ali pre svega, lakšu dostupnost usluga i proizvoda i njihovu vidljivost u okviru modernih sredstava komunikacije. Ovakav servis pomaže ostavrivanju cilja svakog proizvođača ili onoga ko se bavi pružanjem usluga – da na efikasan način dopre do onih kojima su proizvodi, odnosno usluge, namenjeni.

  

Kompanija „iSOCIA“ uspešno posluje na izraelskom tržištu od 2009. godine. Vodeća je kompanija u oblasti komunikacija i socijalnih medija sa preko 60 klijenata u svim sfrerama, od vodećih kompanija i brendova, do najuticajnijih ličnosti iz sveta politike i vladinih organizacija. G-din Galmiel, ekspert u oblasti komunikacija, socijalnih medija i digitalne diplomatije, poslednjih nekoliko godina izučavao je budućnost digitalnih tehnologija i njihovu primenu u unapredjenju poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Real Time Clipping agencija, osnovana 2003. godine u Srbiji, jedna je od vodećih agencija u oblasti media monitoringa. Sastavni je deo Real Time Group-e, koju pored Real Time Clipping-a – sveobuhvatnog servisa za monitoring i analizu medija, čine MoleClipp – servis za monitoring društvenih mreža i Avigate – najsavremeniji servis za arhivu i pretragu elektronskih medija.

Zahvaljujem se Real Time ekipi. 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *