Viminacijum

Viminacijum je  arheolosko nalaziste u blizini Starog Kostoca blizu Pozarevca. Mozete procitati mnogo vise na Vikipediji ili pogledajte sajt Viminacijuma, ako vas interesuje. Rimski grad i utvrdjenje iz sedmog veka.

I sad se vi svi pitate sto pisem o necemu sto i mala deca znaju sta je i gde je, a mnoga skolska deca eksurzijom posecuju ovo mesto, pa posle pricaju, pisu i gledaju slike, bas kao i ja kad se vratim iz Gamzigradske Banje, tacnije iz Romulijane… Uh sto imam lepe slike odande sa zenicom kad smo bili mladoliki bledoliki i mrsavi ko grancice,lol 😛

Cek da postavim sliku , sve ce vam biti jasno:

Image and video hosting by TinyPic

Alo direktore generalni, si ti malo dijabolicast ili dokon  previse. Imas oko sebe ekonomiste pa se konsultuj po nekad a ne da lupas ko Makism..Blizu si Viminicijuma, otidi nekad da obidjes ono sto “placas”… Sto ne kazes kako je bedno sto tebe placaju tako bezobraznog, a ne da vredjas arheologe i sve nas skupa???

Kako drugacije da razumem ovo, kakva je ovo izjava? Da si ziveo u to doba, garant bi hranio lavove za vreme borbi , ali u centru arene… 😛

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

6 Comments:

 1. Предлажем да другови археолози закопају овај “артефакт”, па да га оставе да одлежи, да ЕПС зна да плаћа смештај директору.

 2. Pingback: Tweets that mention Viminacijum | D E D A B O R -- Topsy.com

 3. pa buni se covek jer mu mala plata i nema odakle da odvaja. Takve bi ja na kolac pa na lomaci

 4. Vule
  Predlog usvoijem s moje strane, jos da pitamo ostale… 😛

  Walter
  Potreso sam ga maksimalno…Si video???

  Zmajcek
  A kolika mu plata? Jel nezadovoljan? 😛

 5. electrasdreams

  Joj, majko moja, ne vuci me za jezik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *