Blog aktivizam…

DEDABOR
DEDABOR

45 lines Zeljko Peratovic
@Dragi Deda, samo ti piči s blog aktivizmom. To se čita, o tome se priča, to makar malo mijenja svijet oko nas. A mainstream media menageri, “tko ih šiša”.
Imao sam i ja račun na B92 blogu i komentirao razne postove i nitko se nije osvrtao na moje komentare. Reko, pa nije valjda da se njima s B92 ne sviđa hrvatski ;) Ali, imaš ti pravo, sve je to umišljenost, mainstream, VIP… i življenje na staroj slavi…
Ista se stvar dogodila kod nas sa Feral Tribuneom, čiji su urednici i dosadašnji vlasnici spiskali izdašnu međunardnu novčanu pomoć na sedam privatnih stanova, pa sad kad su trebali u stečaj digli dreku da su oni bili jedini lučonoše za Tuđmanova mraka i da im država treba osloboditi par milijuna kuna jer nisu platili pdv i na koncu se prodali EPH-u (medijskom monopolistu na hrvatskom tržištu, dijelu WAZ grupacije čiji je član i Politika) I sad da nama takvi sole pamet!

Dragi Zeljko…

Znam da smo dve godine iza vas, ali ja sam 200 godina iza tebe i teme koje ti obradjujes. Nije me blam da to javno kazem iz vise razloga.

Mene nema ko da izdrzava, ni 0,1% informacija nemam kao ti. Ne umem da pisem kao sav normalan svet a o VIP blogovanju i ne razmisljam.

Otvorio sam blog da bi nastavio tamo gde sam stao, a to su pre svega: razonoda, saljivi postovi i komentari i jedno opustanje bez granica.

Blog aktivizam mora da se siri i radi na njemu permanentno. Okupljanje blogera i onih koji imaju ista interesovanje, takodje.

Ono sto ti radis je jako hrabro i meni je drago da sam te upoznao i stekao jednog novog prijatelja van Srbije. Citacemo se.

Preporucujem i drugima…

Blog aktivizam na moj nacin…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

4 Comments:

 1. E pa dragi deda zelim ti uspesno samostalno blogovanje od sveg srca.

 2. Fala ti Zmajcek. Uvek si drag kod Dede.

 3. Pozdrav Deda, pa svaka ti cast,
  u svakom pogledu sve vise napredujes.
  Samo napred,
  P.S. Edit( obrisao Deda, deo koji nije za blog)

 4. Hvala Slave.
  I tebi zelim isto, dobrodosao…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *