Budi uvek dobar drug kao Tarkett

Budi uvek dobar drug kao Tarkett

Kompanija Tarkett Srbija nalazi se u Bačkoj Palanci, a sa svojim proizvodima u skoro svakom domu u Srbiji i svetu.

Pre tačno pet meseci počela je akcija „Učionica iz snova“  kompanije Tarkett, koju sam sa radošću predstavio svojim kolegama (znajući kako je izgledala prethodna) i pozvao ih da se uključe i pokušaju da učine svoje okruženje prijatnijim, veselijim, zdravijim. Akcija je završena i sada želim da vam ispričam kako je teklo i kako se završilo takmičenje.

 

Prvo, interesovanje je bilo zaista veliko. Ogroman broj prijavljenih učitelja, nastavnika, direktora,  radnika škola iz cele Srbije, rudarski je prionuo na posao, sa željom da budu zanimljiviji, inovativniji, a samim tim i vidljiviji od drugih, potencijalnim glasačima. I nije im bilo ni malo lako. Na sajtu Tarkett-a “Učionica iz snova” mogli ste da vidite pregršt sjajnih ideja, među kojima je trebalo odabrati najbolje. Broj lajkova se menjao iz sata u sat, a kako se takmičenje bližilo kraju, uzbuđenje je raslo.

Na kraju, izabrane su tri škole koje su osvojile nagrade, a kako izgledaju njihove učionice sada, možete videti na fotografijama i u video prilozima (za veći format fotografije, klik na fotku).

Učionica iz snova – “Prehrambeno hemijska” škola Niš

Snovi se ostvaruju i u učionici!

Nagrađeni su imali najviše prijatelja na društvenoj mreži FaceBook, a najveći među njima svakako je i najbolji drug – kompanija Tarkett!

Kompanija Tarkett Srbija nalazi se u Bačkoj Palanci, a sa svojim proizvodima u skoro svakom domu u Srbiji i svetu. Danas su oni lideri u ovoj branši, jer principima i praksom kojom se rukovode, odolevaju zubu vremena.

Ne postoji podna obloga koju nisu spremni da naprave, prepoznatljivi po inovativnim metodama,  orijentisani na potrebe klijenata i tržišta uopšte. Vodeći su i u proizvodnji sportskih podloga, veoma zahtevnom zadatku.

Učionica iz snova – Osnovna škola “21. oktobar”, Kragujevac

O sportskim podlogama govorila je i legenda našeg tenisa, Boba Živojinović, onomad kad je trebalo da igra egzibicioni meč sa Borisom Bekerom u Beogradu, na stadionu Marakana:

Otišao sam u Sintelon i pitao ih – da li vi možete da mi napravite tepih za tenis?, a oni me gledaju, “čekaj, kakav tepih za tenis” (smeh). I onda ja njima objasnim, oni su to uradili i ostali posle u tom biznisu.“ – Preuzeto sa Vice.com

Učionica iz snova – Osnovna škola “Triva Vitasović” Lebarnik, Laćarak

Ipak, najlepši deo poslovanja Tarkett-a je druženje sa mališanima, koji u oplemenjenom prostoru uživaju učeći.

Kao društveno odgovorna kompanija, godinama unazad pomažu i važno je što su prepoznali te potrebe i našli interesantan način da bar malo ulepšaju školske dane deci i učiteljima.

Jedva čekam narednu godinu i novu kampanju. Pozivam i druge komapnije da se uključe, naša deca zaslužuju najbolje.

Budite i vi dobar drug!

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *