Danas cu te uciniti srecnom

Ovo je nastavak price- klikni za prvi deo

….kako sigurno nije nijedan od tih tvojih mladica”  – rekao je arogantno.

Sada joj je bilo jasno da on misli da je ona iskusna zena.

“Kurte , ti me ne razumes. Ja…. ”

Nije uspela da izgovori recenicu jer je on mrmljao nesto nerazumljivo , a onda joj je zatvorio usne poljupcem. Potom su se njegove usne spustile do njenih bradavica a ona je sklopila oci i prepustila se uzivanju. Pomislila je da ce eksplodirati. Ovo osecanje je prevazilazilo sva njena ocekivanja , a talas uzbudjenja kao da je prikovao za krevet, pa se spremno predavala njegovim usnama, rukama, telu. Kada je na trenutak zastao, uzdahnila je u znak protesta. Kurt je njene uzdahe tumacio kao poziv. Obuhvatio joj je kukove i podigao ih je visoko klececi ispod nje.

“Tako si lepa ! ”

Ona je polako otvorila oci , nikada ranije nije videla tako nagog muskarca pred sobom, a ovaj je podsecao na statuu grckog boga. Telo mu je bilo perfektno izvajano, ali je bio covek od krvi i mesa, veoma uzbudjen i siguran u sebe. Osetila je kako je obuzima panika. Sta ona radi naga sa Kurtom u krevetu? Legao je preko nje , a ona je ponovo pokusala da ga odgurne zarivsi mu nokte u ramena.

” NE !!! ”

Podigao je glavu prelazeci rukom preko njenog stomaka ,  a onda se zaustavio na najosetljivijem mestu. Mazio je sve dok nije uzdahtala i glasno uzviknula.

“Ali, ti zelis da ja to cinim ” – gledao je pobednicki ljubeci joj grudi.

Najzad ga je zagrlila , bila je potpuno izgubljena , sve oko nje kao da je tonulo, osecala je kao da postoje samo njih dvoje i njihova uzbudjena tela. Popuno mu se predala . Probudio je u njoj srtast kakvu nikada ranije nije osetila.

“Reci mi sta zelis? ”

“Tebe ! ” – prosaputala je ona…

…nastavak price…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

One Comment:

  1. Pingback: Sada jos uvek ne mogu da prestanem « D E D A B O R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *