Druga Digital Day konferencija u Beogradu

Druga Digital Day konferencija u Beogradu

 

Eksperti iz najvećih svetskih kompanija držaće predavanja o savremenim tendencijama u oblasti online marketinga

 

 

     Beograd, 14. februar 2012. godine – Digital Day konferencija održaće se i ove godine, 25. aprila u Domu omladine u Beogradu, u organizaciji IAB Serbia. Prošlogodišnje iskustvo je pokazalo da je javnost u Srbiji zainteresovana za digitalne komunikacije, tako da će posetioci imati ponovo priliku da vide i čuju neke od najvećih profesionalaca u oblasti digitalnog i interaktivnog marketinga.

 

     Konferencija, kao i samo udruženje IAB Serbia ima za cilj da informiše javnost o mogućnostima i prednostima digitalnog marketinga i promenama u industriji. Činjenica je da se marketing i komunikacija sa javnošću u svakoj oblasti poslovanja sve više vrši preko digitalnih kanala, koji su brži, efikasniji i omogućavaju dvosmernu komunikaciju. Naravno, sve ove ne bi bilo moguće bez pojedinih kompanija koje pronalaze savremena i sofisticirana digitalna rešenja, koja ubrzavaju komunikaciju i čine život lakšim milionima stanovnika širom planete.

 

     Predavači koji su do sada ozvaničili svoje učešće na ovoj stručnoj konferenciji su: Matevž Klanjšek, CPO kompanije Celtra, koji će govoriti o naprednim kampanjama u domenu mobilnog advertajzinga, zatim Steffen Ehrhard, produkt ekspert za display advertajzing u kompaniji Google, Marta Klepka, internacionalni marketing direktor za Gemius, koja će ove godine pokriti temu tržišnog merenja i istraživanja i Gergely Toth, brend manadžer i media ekspert za Heineken u Mađarskoj, koji će govotiti o marketinškoj strategiji ove velike kompanije i korišćenju interaktivnog marketinga u pozicioniranju njihovog brenda. Na konferenciji se očekuju i mnogi drugi stručnjaci, a zvanične potvrde će biti objavljene tokom predstojećeg perioda.

 

     Podršku Forumu IAB Serbia će pružiti i predstavnici IAB Europe; Alain Hureux, predsednik i izvršni direktor kompanije Ionel Naftanaila, projektni manadžer zadužen za implemantaciju samoregulativnog OBA Framework-a, kao i svi najznačajniji predstavnici IAB CEE Network-a.

 

     U ovom promotivnom periodu, ulaznice za Digital Day 2012 mogu se poručiti po ceni od 3.990,00 RSD, za sve one koji se registruju putem online prijave najkasnije do 15. februara 2012. godine.

     IAB Serbia

     Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji. IAB Serbia je u potpunosti posvećen konstantnom razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog tržišta, pružanjem adekvatnih edukativnih sadržaja svim zainteresovanim stranama, omogućavanjem veće transparentnosti tržišta i promocijom evropskih IAB vrednosti na lokalnom nivou. Više informacija na: www.iab.rs

Deka planira da bude na licu mesta i da napiše po koju blogersku o ovom lepom dogadjaju.

Dodjite i vi!

Ljubav, muzika i sve nešto lepo…

 

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *