Teška reč Dragana Vučićevića vlasnika Informer novina

Teška reč

Драган Ј. Вучићевић on Twitter    DedaBor Da. Doniracemo inkubator borskom porodilistu. A onda pozvati sve ostale koji mogu da slede nas primer.

Pre dve godine Dragan Vučićević je na svom Twitter nalogu napisao da će donirati inkubator borskom porodilištu. Obečanje nije ispunio.

Pokušao sam par puta da ga podsetim na njegovo obečanje, ali je me je blokirao. Zamolio sam druge twitteraše da učine isto, ali Dragan Vučićević se nije odazvao.

Teška reč, lako data.

Dragan Vučićević je vlasnik Informer novina, za koje tvrdi da su najčitanije u Srbiji i urednik i voditelj televizijske emisije “Teška reč” na nekoj od srpskih tv stanica.

Kako verovati Draganu, kako verovati njegovim novinama?

fotografija preuzeta linkom sa sajta bodieko.si

U medjuvremenu borsko porodilište je opremljeno inkubatorom. Morali su da delaju, nisu mogli da čekaju prazna obečanja. Sigruran sam da postoji potreba za nekim drugim potrebama u borskoj bolnici i sigturan sam da Dragan Vučićević može održati datu reč donirajući.

Ne mora borskoj bolnici, može bilo kojoj u Srbiji.

Njegova teška reč dobiće na značaju i značenju, a ja ću promeniti mišljenje.

Do tada, izdvojio sam neke od srpskih poslovica vezanih za datu reč.

Srpske poslovice:

– Bolje je ne obećati, no reč ne održati.

– Da se reči kupuju, manje bi se govorile.

– Drži reč ko rešeto vodu.

– Reči vežu i dreše.

– Vo se vezuje za rogove a čovek za reč.

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

2 Comments:

  1. Mali Vućićević mora da odradi pozajmicu od trovanog Pinkovca (Žeželja) koju je pozajmio da bude vlasnik Informera.Postao je sada “kriminolog,sudija,javni tužilac (Žeželja)Mitovića,gonić zubata magle”.Organizovao je protest ispred Pinka”kao delo”Jankovića.Smrad jedan dali misli o svojoj porodici ako ima imalo (Čojstva)ili će ostati doveka Lažni Šćepan mali.Zašto nije krenuo da brani ČASNE Gardiste,Dadu VUjasinović o ostale prizemne ljude.Ne,treba braniti EURO-KANA Željkića pozajmitelja,jer se ogrešio o zakon neispunjavajući svoje obaveze prema društvu.Zašto nije branio nastradalu osobu koja je nastradala u obesnoj vožnji tatinog sina(LJubičastog KANA),zašto tom istom mezimcu nije oduzeo auto(kako kaže Lažni Šćepan i kuče kada se zgazi taj se auto nevozi)..Kada je tako hrabar zašta neemituje Tešku Reč uživo pa da čuje Jado Vućićević šta ima da mu kaže narod ko koga se uhlebio BRUKO nad BRUKAMA.Vidimo te u budućoj sgi ROMANOV???

  2. Jos neko pa Vucicevica smatra ozbiljno. Gledao sam sasvim slucajno kako kao pitbul kidise na Sasu Jankovica, pa navodni porno snimci hrvatske predsednice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *