Nove tehnologije u obrazovanju 2017.

Nove tehnologije u obrazovanju, iz ugla organizatora

“Ova konferencija je zaista jedinstvena u regionu, nastavnici iz Srbije i regiona imaju prilike da se upoznaju sa novinama u novim tehnologijama, da se vide sa svojim kolegama, saradnicima, potencijalnim partenerima, da vide koje su to inovacije u obrazovanju, koje bi oni mogli na jednostavan, možda čak i na jeftin način da primene u svojim učionicama.”

Na predhodne četiri održane konferencije, prisutni su uvek imali prilike da gledaju voditelje, slušaju predavače, razgovaraju sa ljudima koji su imali svoj štand u delu prostora kao izlagači, ali skoro da niko nije imao prilike da vidi, čuje ili priča sa Aleksandrom Borisavljevićem, predstavnikom British Councila.

Zato sam zamolio Aleksandra da se pridruži ekipi iz blog kornera i postavio nekoliko pitanja, pogledajte prilog:

I pored svih obaveza koje je imao, Aleksandar se odmah odazvao pozivu, a kako je i sam rekao, blogeri su izuzetno bitna karika konferencije, pored ostalih medija.

Moram priznati da sam imao prilike godinu dana unazad da gledam, delom i učestvujem u mnogobrojnim aktivnostima sjajne ekipe organizatora, i da iz prvog reda vidim kako se kreativne ideje pretvaraju u stvarnost. Neprocenjivo.

Ukratko:

Zadovoljstvo je biti učesnik konferencije Nove tehnologije u obrazovanju.

Hvala!

 

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

One Comment:

  1. Pingback: Intervju sa Katarinom Anđelković #NewTechEdu 2017 - D E D A B O R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *