Koliko ljubavi ima

Obaveze, obaveze, obaveze i nikako da stignem da uradim nešto što odavno hoću, a to je: da slikam i napravim video prilog u jesen iz mog kraja kada je toliko lepo da se “mora” podeliti sa celim svetom.

Što zbog želje da svi vide, što iz potrebe da stalno na neki moj način promovišem Bor i njegovu okolinu, ali sada sam oduševljen što sam na Fejsu na nalogu Darka Mihajlovića nasao ono što sam i sam želeo. Hvala njegovij ženi na trudu, hvala njemu na saglasnosti da preuzmem i postavim kod mene na blogćetu. Da ne smaram, pogledajte ovu lepotu:

Slike su uradjene na Borskom Jezeru i Brestovačkoj banji, a ja sam izabrao sa mog bloga još nekoliko priloga, pogledajte i njih, super su:

Raj na zemlji

Borsko jezero 01.2010.

Borsko jezero zimi

Ledom okovano jezero

I jedna priča “Svitanje”

Ljubav, muzika i sve nešto lepo u jesen…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

5 Comments:

 1. Wow, koja lepota…a tek muzika! Bravo, bravissimo !

 2. Mogao bi da se baviš kreiranjem intermeca 😉

  Mnogo mi se dopada ova verzija “Ain`t no sunshine” 🙂

  Poenta priče je, mislim, da se promovišu fine stvari. Na ovim našim prostorima postoji ružan običaj da u prvi plan samo izbacujemo neke loše, odvratne stvari. A gdje je tu estetika, hedonizam, moliću lijepo? 😉

  bravissimo dedissimo 🙂

 3. Uuuuu… mnogo ti lep ovaj Bor, Deda!
  Cu ga lajkam, svega mi 🙂
  A mozda ga nekad i vidim uzivo, sa sva cetiri oka… ko zna?! Do tad, uzivajte u njemu i u sve necemu lepom :), kad vec znate lijepo da gledate.
  Pozdrav iz susjedstva 😉

 4. MRzite? MRmoriš?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *