Gifovi i fore sa Lenovo Yoga 510

Da je meditiranje uz Lenovo Yoga 510 pravi užitak, pročitajte u tekstu Lenovo Yoga 510 #WinWithWindows Microsoft’s First League.

Ono što u trenutku pisanja tog teksta nisam znao jeste na koji način se  uključuje osvetljenje na tastaturi ovog lap topa, ali mi je Predrag Stolić u komentarima na FB objasnio. Sada je moj užitak još veći i lepši.

Za osvetljenje tastature na Lenovo Yoga 510 treba isovremeno pritisnuti tastere FN + Space!

Dovoljno je pritisnuti tastere FN + Space, a Yoga 510 ima mogučnost da tastatura bude osvetljena manje i maksimalno. U obe varijante, tastatura je dovoljno osvetljena da se može nesmetano korisititi. Trećim ponavljanjem ove funkcije, tastatura ostaje bez osvetljenja, pa po vašoj želji i potrebama, meditiranje nastavljate.

Meni je ova opcija jako bitna zato što veoma često koristim tastaturu a sa funkcijom osvetljenja nemam potrebu da palim dodatna svetla oko sebe.

Ono što Lenovo Yoga 510 izdvaja je mogućnost koriščenja uređaja kao lap top, ili kao tablet. Dovoljno je okrenuti ekran za 360 stepeni i iz finkcije lap topa prelazi u funkciju tableta od 14 inča.

Neprocenjivo.

I kad pravim gifove u vezi ovog urađaja, evo i jednog slatkog gifa. Lenovo Yoga 510 je kao ovaj kolač, presladak, potreban, lep, brz, funkcionalan, lagan!

Kopmaktan, neodoljiv, dovoljan!

Uh, zaljubio sam se u isti!

Najmobilniji lap top. Ladno stane u moju torbu koju svaki dan nosim na posao. I pride mi ne otpadne rame jer nije težak, svega kilo i osamsto!

I da niste fan Microsoft-a, poput nekih mojih prijatelja, treba biti iskren. Evo šta kaže Zoki Milojević koji se iskreno pozitivno oduševio sa Lenovo Yoga 510

Nisam baš stručnjak za pravljenje gifova, ali moram priznati da mi se dopala ova varijanta i da je ovo prvi blog post u kojem imam svoje gifove.

Ako vam se dopalo, imate primedbi, sugestija, dobrodošli ste svojim komentarima, ovde ili na Fejsu!

#WinWithWindows

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

5 Comments:

  1. Nemam ni jednu primedbu, osim što sam se odrekao slatkiša do daljnjeg, a ti uporedio ovaj ultrabook sa nečim jako slasnim i potrebnim 🙂

  2. Ja sam pre za slatkiš i dobar Lenovo desktop računar 🙂

  3. kad ne mogu ultrabook, mogu slatkiš, lol

  4. Možeš i ultrabook, vidim da se sladiš sa njim 🙂 Ej, a je l od plastike ili aluminijuma, kakva je izdrada?

  5. Aha, vidim da si to već na drugom mestu pominjao… Izvinjavam se… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *