StudiramInfo – Studentski portal

Studiram Info je odlican projekat koji je zaziveo pre par meseci i odmah dobio na znacaju , ne samo velikom posetom, vec i kvalitetnim informacijama koje pruza.

DEDABOR

Izuzetni mladi ljudi, studenti i vrsni poznavaoci it i web tehnika odlucili su da na ovaj nacin pruže informacije vezane za delovanje studenata na Tehničkom fakultetu u Boru, Univerziteta u Beogradu. Njih sestorica potrudili su se da pored redovnih obaveza koje imaju na fakultetu, naprave ovaj sajt i da stupe u kontakt sa mnogim istomisljenicima i kolegama iz Srbije i regiona pa su zato informacije na StudiramInfo redovno azurirane i od bitnog znacaja su za sve studente.

I ne samo to, najbitniji cilj portala je :

-da postane nezaobilazna Internet lokacija za sve koji žele da se upoznaju sa visokoškolskom scenom u Boru i ostvare uvid u aktuelna akademska dešavanja u Srbiji.

Iz razgovora sa Ivicom Prvanovicem, menadzerom sajta, saznao sam da su :

Ivica Prvanović – Menadžer sajta – [email protected], Milan Predić – Projektni menadžer – [email protected], Nemanja Janković – Šef web tima – [email protected], Miloš Davidović – Urednik informativnih sadržaja – [email protected], Ivan Živković – Urednik obrazovnih sadržaja / Odnosi sa javnošću – [email protected], Boban Radonić – Urednik informativnih sadržaja – [email protected]

-realizovali ovu ideju uz pomoc Resurs Centra Bor i BCIF-a koji su im za pocetak omogucili hosting i domen a da za ozbiljnije projekte, koji su u fazi priprema, imaju obecanja jos nekoliko ozbiljnih kompanija iz Srbije.

Studiram.info je otvoren za saradnju sa svima koji dele iste interese u vezi sa poboljšanjem položaja studenata i omladine, ne samo u gradu Boru, već i u celom regionu.

Iz dosadasnjeg rada mogu samo da verujem u njihov uspeh jer pored velike ozbiljnosti u radu, ovi momci imaju i veliko znanje !

Najiskrenije im zelim veliki uspeh, s moje strane ce uvek imati podrsku i pomoc u onome sto ja mogu da uradim i doprinesem boljitku !

Srecno Studiram Info !!!

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

5 Comments:

 1. Pozdrav svima,

  Pre nekoliko nedelja sam na Fejsbuku čuo sa ovaj sajt. Poznat mi je taj žar i inicijativa mladih ljudi jer smo i mi kao Bor030 kroz tako nešto prošli. Ivicu znam od ranije kao dečka koji ima mnooogo entuzijazma, ostale ljude iz ekipe mislim da ne poznajem, ili nemogu u momentu po imenu da se setim. Drago mi je da guraju ovako nešto, ali moraju biti svesni konkurencije, moraju jasno da preciziraju svoje tržište i da tu pucaju.

  Sa tehničke strane, kao poznavalac Joomla sistema, nikako nisam zadovoljan kako su uredili sajt. Iskreno se nadam da će u skorijoj budućnosti poraditi i na tome. Momke pozivam da mi se jave na mail jer sam siguran da im mogu pružiti pomoć i saradnju.

  Veliki pozdrav, a Dedi jedan veliki plus što podržava mlade ljude 🙂

 2. meni je vece iznenadjenje kako to da vas toliko iz bora pise blogove i kako ste dobro povezani. nisam nigdje naletio ni na sta slicno 😀

 3. Ovo mi je stvarno super 🙂 Kad samo pomislim koliko bi nama nekad davno bilo lakse da smo imali neki slican portal bas mi bude zao sto nisam puno mladja. Eto, samo zato mi je zao 😉

 4. Milos
  Super je sto si pogledao Studiram Info i sto imas volje da pomognes a Jomlu znas odlicno. Nadam se da ci i ovi fini momci iskoristiti tvoje kritike da naprave jos bolje ovaj super sajt!
  Hvala.

  Hellas
  Jos nista nisi ni video,lol…
  BITNO- Borska internet organizacija je jedina takve vrste u Srbiji…

  Cuber Bosanka
  Nema kukanja…
  Da imamo i manje godina, ko zna sta bi mi radili, ovako idemo u korak sa ovim divnim mladim ljudima i pokusavamo njih da pratimo kad vec oni nas ne prate… 😛

 5. Samo neka guraju, dobro je to!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *