Mahlat je uticajan bloger

Većina vas koji sada čitate ovaj post, skoro sam siguran da znate šta je blog, znate i pratite neke blogere. Neke čitate kada imate vremena a neke stalno , pa onda iznova i redovno se vračate na njihove tekstove.

Ne retko ih citirate, ili preporučujete drugima. Vama bliskim prijateljima prosto namećete obavezu da pročitaju oni isto što i vi čitate, i da posle delite iskustva.

Ne retko, u društvu, preko mobilnog ili tableta ili ako ste okupljeni oko kompjutera, jednostavno otvorite stranu svog omiljenog blogera i na glas čitate ono što vam se najviše svidja i što želite da podelite sa prijateljima.

Delite slike, viceve, muziku, ali i predobre rečenice koje vam se svidjaju.

A možda i niste iz ove priče?

Nebitno. Evo šta se meni danas desilo šta je to što želim da podelim sa svima:

Elem, na autobuskom stajalištu sam sreo koleginicu koju dugo nisam video. Posle par recenica, gde si , šta si, kako je i ono uobičajno, ona meni, ali pazite, >>meni<< počne da priča o blogu Mahlat i njenim teksovima!!!!

Alo, ne mogu da verujem. Da mi je dala sto eura ne bi me obradovala kao što me obradovala što zna sve tekstove sa Mahlatićkinog bloga.

Prati i neke borske blogere ali joj se po malo (kenja) povraća od politike na njima, pa mi onako po nazivima spomenula neke, ali je opet kroz priču vratim na blog kod Mahlat…

Dzaba mi je još prićala i spominjala neke Mahlatine teksotve koje znam napamet. Meni je samo kroz glavuvrtoglavom brzinom pržila misao kako neko prati blogove i kako čita Mahlat i kako ču Mahlat da sednem na glavu kad je budem video i kako ću da joj zapušim usta jer mora da prihvati činjenicu da svojim pisanjem utiče na ljude tamo negde.

I pričala mi koleginica još, ali više nisam ništa čuo. Samo kada mi je rekla da joj je jako drago što me je videla posle dužeg vremena i da prati i moj blog, ali da je Mahlat zakon!

Odmah sam joj se pohvalio kako je Mahlat skoro pisala kod mene na blogu, hihihi.!

Moja koleginica nije svesna kako je pozitivno uticala na mene i kako mi je dan učinila predivnim.

A Mahlat nema pojma kako mi ide na živce što neće da prihavati neke stvari i pomiri se sa istim. Neću da pominjem reč „uticajan“ jer znam da će poludeti.

Ali: ako Mahlat tako utiće da je neko redovno čita i da joj se iznova vraća ( i ja sam jedan od redovnih), pa taj neko to podeli sa mnom, a ta činjenica mene jako usreći i učini mi dan predivnim, onda je Mahlat uticajna blogerka za mene.

Ako ja ceo dan mislim na sve ovo što sam gore napisao a u tekstu ponovim Mahlat,Mahlat i tako dvadeset puta, onda Mahlat ima uticaja na mene.

Kakav je uticaj, prosudite sami.

Siguran sam da postoje i oni kojima se nikada ne vraćate, ne na blog, nego ni u mislima.

Eto, podelio sam sa svima moj užitak.

Ako noćas budem sanjao Mahlat, bio bi to preveliki uticaj…

Ako je vi budete noćas sanjali, onda je i ovaj moj post imao uticaja na vas.

A ako mene budete sanjali onda ste budale jer je to gubljenje vremena. Sanjajte Mahlat ili moju koleginicu. Neka se njihov uticaj prenese i na vas, neka i vama bude lepo!

Ali nemojte da se ubijate jer vas čeka još mnogo lepih iznenadjenja u životu.

Ljubav, muzika i sve nešto lepo…

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

12 Comments:

 1. Normalno da je uticajna. Moj čoJk prati blogove ali kad kaže blog prvo pomisli na Mahlat, ona mu sinonim za blog! Nedavno mi prizn’o. Skoro pa sam ljubomorna što mu ona prva padne na pamet 😀

 2. Sta se cudis za MAHLAT??? Pa ja za tebe Deda ne bih ni cuo da nije bilo nje 🙂
  MAHLAT je ZAKON!!!

  PS. Jos par tekstova i eto nje za novog predsednika vlade (namerno malim slovom). ZIVELA !!! ZIVELA !!!ZIVELA !!!ZIVELA !!!ZIVELA !!!

 3. Gde nju da sanjam idupich 😆

 4. Ne mogu da kažem da nisam počastvovana ali ja stvarno ne umem da primim ni mnogo prost kompliment, o ovome da ne govorim.

  I šta sad da kažem :mrgreen:

 5. Evo ja pricam umesto tebe,a ti uzivaj!

 6. Kenja joj se od politike a prati Mahlat? Nešto mi tu nije baš jasno.

 7. Od borske politike.
  Znao sam da ces da se nadjes,lol 😛 😀

 8. Ne, nisam se našao već sam našao kontradikciju, ali nema veze.
  Mislim, politika je politika, borska ništa gora nije od bilo koje druge.

 9. To sto ti u njenim tekstovima trazis i nalazis samo i iskljucivo politiku ne znaci da ja i vecina drugih isto vidimo.
  Evo ti jedan lep tekst kod Gage Djermanovic: 10 pravila uspešne komunikacije (DDj post) http://ddj.rs/30

  pa ces videti da je percepcija razlicita.
  Znas i sam da ja vidim”sve nesto lepo…” i da pod tim okolnostima nema kontradiktornosti kada je Mahlat i njeni tekstovi u pitanju.
  U ostalom vrlo je malo ili nimalo klasicnih politickih teksotva kod nje. Provlace se politicke stvari kroz pasuse, ali je to njen stil pisanja koji nas sve i privlaci, zar ne?

  Ovom doskusijom potvrdjujes moje tvrdnje da je Mahlat uticajna, za tebe- kroz politicko izrazavanje.

 10. Tvojoj koleginici nije muka od politike, već od načina na koji se o politici piše na blogovima koje je spomenula, za razliku od načina na koji piše Mahlat.
  I to je sasvim OK.
  A ako ti u njenim tekstovima vidiš sve nešto lepo, mislim da će Mahlat prva da se razočara zbog toga.

 11. Moram priznati da si i ti vrlo uticajan, skroz najbolji kada treba unakaziti nesto lepo!
  RISPECT!!!

 12. Šta sam sad lepo unakazio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *