10. BlogOpen u Novom Sadu

BlogOpen, desetogodišnjica!

Jubilej vredan kao rudnik zlata, desetgodišnjica konferencije koja će se ove godine održati u Novom Sadu 09. – 11. marta 2017. godine.

Verovali ili ne, pre nekoliko godina sam na mom blogu izbrojao malo manje od trideset tekstova vezanih za BlogOpen!

Pre deset godina kada sam krenuo za Novi Sad, nisam imao pojma gde sam krenuo, zašto, a najmanje što sam znao jeste šta će mi blog i sama konferencija BlogOpen doneti u budućnosti.

Znao sam samo da to želim, da hoću i sa mnogo verovanja krenuo u nepoznato.

Iako sam sa blogovanjem krenuo dosta pre toga, BlogOpen mi je bila prekretnica u blogovanju sa postavljenim jasnim ciljevima. U godinama posle, dosta toga se promenilo, NA BOLJE.

Na ovogodišnjem #10BlogOpen – u, imaću (opet, jer sam i na predhodnim konferencijama), priliku da pričam pred sjajnim ljudima i drugarima blogerima i velikim brojem korisnika društvenih mreža. Jedva čekam.

Pored predavanja prvog, drugog dana moderiraću i panel sa sjajnim ljudima : 

Ako pogledate ko su ostali predavači, panelisti, i trenutne zvezde interenta učesnici konferencije, verujem da će vaše interesovanje biti slično mom i da ćete ispratiti dešavanja.

Sigurno je da ću deo atmosfere i događanja preneti u realnom vremenu preko mog naloga na Twitteru – @DedaBor, a i kasnije kroz blog postove, sa velim zadovoljstvom.

Oni koji su se prijavili i doći će u Novi Sad na #10BlogOpen, dobrodošli, radujem se druženju! Za vas koji planirate, kotizacije su bespaltne i možete se prijaviti ovde.

#Ljubav, muzika i sve nešto lepo… voli vas Deka -)

Vladimir Stankovic

DedaBor#ljubav, muzika i sve nešto lepo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *